با سلام
سایت به سرور جدید منتقل شد . در صورت مشاهده هر گونه مشکل از طریق تماس با ما به مدیران فنی سایت اطلاع بدید .
با تشکر
با سلام
سایت به سرور جدید منتقل شد . در صورت مشاهده هر گونه مشکل از طریق تماس با ما به مدیران فنی سایت اطلاع بدید .
با تشکر
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
کاربران گرامی
از ساعت 24 بامداد (21-1-90) بدلیل انتقال سرور برای ساعاتی انجمن در دسترس نخواهد بود.
با تشکر از شکیبایی شما
پیروز باشید
گروه مدیریتی وب هاستینگ تالک
ویرایش توسط persian.developer : April 11th, 2011 در ساعت 19:51
واقعا نیاز بود این اواخر به شدت برای من بد باز می شد سایت
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
سایت به دلیل کندی منتقل نشد ! و اصلا سایت کند نبوده ....واقعا نیاز بود این اواخر به شدت برای من بد باز می شد سایت
فکر کنم اینترنت شما مشکل داشته
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
وی بی 4 کند هست ، ربطی به سایت نداره
والا کندی که چه عرض کنم بعضی مواقع دیگه باز نمیشد !
فقط هم این مشکل برای من نبوده !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
در حال حاضر چی ؟ آیا هنوز مشکلی دارید ؟
سلام . كاش فقط محتويات پوشه dl هم منتقل ميكرديد![]()
سلام
لطفا محتویات پوشه dl را هم مجدد برای دانلود قرار دهید
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)