سلام من دیشب یک سرور مجازی windows server 2008 گرفتم حالا میخوام پنل نصب کنم کسی میتونه کمکم کنه؟الان من 1 ساعته اینجا گیر کردم:
سلام من دیشب یک سرور مجازی windows server 2008 گرفتم حالا میخوام پنل نصب کنم کسی میتونه کمکم کنه؟الان من 1 ساعته اینجا گیر کردم:
ویرایش توسط ozvesite : January 26th, 2013 در ساعت 12:19
وبسایت پنل دارید نصب می کنید ؟
پیشنهاد میدم یه بیست دقیقه ای صبر کنید اگر نشد :
از کنترل پنل اقدام به حذف SQL Server / Website Panel و ... کنید سپس مجدد با Platform Microsoft اقدام به نصب کنید .
عکسو دیدید؟دانلود تموم شده خیلی وقته داره نصب میکنه!میشه تمام لیننکو و چیزای لازمو بهم بدید؟ممنون
متوجه منظورتون نشدم .
با همون پلتفورم مایکروسافت که باز کردید مجدد اقدام به نصب کنید مشکلاتتون برطرف میشه . ریست قبل از نصب فراموش نشود همچنین حذف برنامه ها از کنترل پنل .
این عکسو ببینید دوباره دومی را add کنم؟و حذف برنامه ها از کنترل پنل یعنی چی؟کنترل پنل هم داخل عکس باز کردم!
dghfsdf.png
از کنترل پنل Add OR Remove رو بزنید و از پنجره باز شده عکس بدید کامل !
برای نصب هم :
بعد از اینکه عکس رو دادید و گفتم کدوم نرم افزار ها رو حذف کنید کافیه داخل همون Platform ماکروسافت فقط Website Panel رو اد کنید و تمام ! خودش الباقی نرم افزارها رو خودکار نصب و کانفیگ می کنه مانند : اسکیوال سرور و ...!
البته شما میتونید بدون پلتفورم هم نصبش کنید مستقیما از سایت اصلیش دانلود کنید و نصب کنید .
من یکبار نصبش کردم روی 2003 منتها با کندی سرعت در بازشدن پنل مواجه شدم نمیدونم این مشکل از سرور بنده بود یا کلا وبسایت پنل با 2003 مشکل داره .
بفرمایید عکس:
eerfdfs.png
add را که میزنم بعد accept صفحه نصب میاد و سریع میره و اینو میگه:
ghjgdch.png
این موارد رو حذف کنید و مجدد از پلتفورم اقدام به نصب وبسایت پنل کنید :
تمامی مواردی که با نام Microsoft SQL Server شروع شده اند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)