-
January 28th, 2013, 10:26
-
-
January 28th, 2013 10:26
# ADS
-
January 28th, 2013, 10:31
عضو دائم
پاسخ : کمک در خصوص دادن دسترسی در vm برای مشتری

نوشته اصلی توسط
par30shop

با سلام خدمت دوستان - می خواستم توی vm برای یکی از مشتری هام دسترسی بدم که بتونه سیستم عامل خودشو تعویض کنه - حداقل دسترسی برای این کار باید روی چه چیزی تنظیم بشه؟ (میخوام دسترسی بدم که فقط وی پی اس خودشو تعویض سیتم عامل انجام بده )
اگه میشه کمک کنید یا لینک بزارید

ابتدا باید دسترسی هایکه میخواهید بدین بصورت یک رول تعریف کنید سپس یزور پسورد تعریف کنید و در نحایت اون رولی که تعریف کردین ادد کنید به اون یوزر که برای وی پی اس تعریف کردین
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
January 28th, 2013, 10:59
عضو دائم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
January 28th, 2013, 11:22
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2013, 11:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
مهندس حداقل لینک داخل همین سایت میزاشتین
دادن پنل به کاربر (ESX/ESXi)
چقدر شبیه هستند این دوتا لینک احیانا از سایت شما کپی زدن اینجا

که حداقل درخواست کننده سوالی داشت بتونه بپرسه تاپیک هم ماشالله تا 7 پیج رفته جلو دیگه مواردیکه ممکنه سوال هم باشه باز داخل تاپیک مطرح شده بجای اینکه لینک سایت خودت بدی که مطلب کپیپست زدی اونجا بدون ذکر منبع
حداقل خودت با نوشتار خودتون توی سایتت خودتون یه اموزش میزاشتی نه کپی پست کنی این مطلب را بدون ذکر منبع داخل سایت
مهندس من هیچ وقت نگفتم خودم نوشتم کپی برداری از اونجاست من حتی توی این تاپیکم هم گفتم که کپی برداشتم :
http://www.webhostingtalk.ir/f10/62978/
من میدونستم توی لینک آموزش خودم هست اما دیگه حوصله گشتن نداشتم که لینک انجمن بدهم خواستم کارش سریع تر راه بیافته
اگه ناراحت شدی عذر خواهی میکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
January 28th, 2013, 11:45
عضو انجمن
ممنون من این مراحل رو میدونم
خواستم بگم اگه بخوام بهش دسترسی بدم که سرور بسازه و روشن کنه - مثلا مثل خودمون که وی پی اس میسازیم دیگه ! چه permission هایی باید براش باز بزارم؟
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
-
-
January 28th, 2013, 11:53
عضو دائم
اگه مثل خودمون بخوای پریمیشن ادمین هستش که همه تیک میخوره
| onlineserver.ir
-
-
January 28th, 2013, 12:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اگه مثل خودمون بخوای پریمیشن ادمین هستش که همه تیک میخوره
نه میخوام بره توی datastore و فایل موردنظرشو کپی کنه و یه وی پی اس بسازه و تنظیماتشو انجام بده
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
-
-
January 28th, 2013, 19:54
شما میتونی پرمشن ها رو قسمت هایی که مورد نیاز هست رو تیک بزنی سپس بدی دست مشتری..
-
تعداد تشکر ها ازPro به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2013, 02:17
عضو انجمن
می تونی یه وی پی اس VMware بهش بدی دوست من http://www.webhostingtalk.ir/f66/64168/
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-