-
January 23rd, 2013, 13:24
عضو جدید
تمدبد دامنه دات کام
سلام
من یه دامنه دات کام دارم که تا چند روز دیگه مهلتش تموم میشه ولی پنل فارسی دامنه رو ندارم رمزش با ایمیلش پریده کنترل پنل انگلیسی رو دارم کسی از دوستان هست از طریق همین کنترل پنل انگلیسی برام شارژ کنه؟ تو خوده کنترل پنل زده واسه تمدید ولی باید دلار باشه دامنه هم از شرکت گذرگاه ثبت شده و آدرس پنلش اینه:
Welcome
دامنه رو هم اصلا نمیشه انتقال داد نه اینکه مهلتش تموم شده از روز اول که ثبت کردم نمیشد به یه اکانت دیگه دایرکت آی انتقال داد ارور میده
قیمت رو هم اعلام کنید ممنون
-
-
January 23rd, 2013 13:24
# ADS
-
January 23rd, 2013, 14:29
عضو جدید
پاسخ : تمدبد دامنه دات کام
سلام
در پرتال ما تیکت بذارید در صورت انتقال دامنه هزینه تمدید ۳۵۰۰۰ تومان
portal.ekhtesasi.com
پورتال مشتریان - هاستینگ اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از ekhtesasi به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2013, 15:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ekhtesasi
به چه پنلی منتقل میشه؟ اگه دایرکت آی باشه فکر نکنم انتقال بشه چون اکانت دایرکت آی دارم ولی نمیتونم بهش انتقال بدم
-
-
January 24th, 2013, 10:36
عضو انجمن
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
تعداد تشکر ها از sales data به دلیل پست مفید
-
January 24th, 2013, 10:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
trio
سلام
من یه دامنه دات کام دارم که تا چند روز دیگه مهلتش تموم میشه ولی پنل فارسی دامنه رو ندارم رمزش با ایمیلش پریده کنترل پنل انگلیسی رو دارم کسی از دوستان هست از طریق همین کنترل پنل انگلیسی برام شارژ کنه؟ تو خوده کنترل پنل زده واسه تمدید ولی باید دلار باشه دامنه هم از شرکت گذرگاه ثبت شده و آدرس پنلش اینه:
Welcome
دامنه رو هم اصلا نمیشه انتقال داد نه اینکه مهلتش تموم شده از روز اول که ثبت کردم نمیشد به یه اکانت دیگه دایرکت آی انتقال داد ارور میده
قیمت رو هم اعلام کنید ممنون
پنل دامنه گذرگاه جهانی متاسفانه طوری است که نمیشه به سایر اکانت های Directi دامنه رو Move Service کرد.
بهترین راه حل این است که با گذرگاه تماس بگیرید , تا ایمیل پنل فارسیتون رو تغییر بدند و به ریال تمدید کنید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از H.G.N به دلیل پست مفید