-
February 2nd, 2013, 23:36
-
تعداد تشکر ها ازbehjati2010 به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2013 23:36
# ADS
-
February 10th, 2013, 00:18
عضو انجمن
پاسخ : دانلود فایل استانهای ایران به فارسی +فارسی کردن قدرت رمز انتخابی در فرم ثبت نام و سفارش
دوست عزیز انقدر زحمت که کشیدی داشتی ذخیره میکردی utf8 ذخیره میکردی که اسم های فارسی قر قاطی و میخی نباشه
-
تعداد تشکر ها از clickchat به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 10:27
پاسخ : دانلود فایل استانهای ایران به فارسی +فارسی کردن قدرت رمز انتخابی در فرم ثبت نام و سفارش

نوشته اصلی توسط
clickchat
دوست عزیز انقدر زحمت که کشیدی داشتی ذخیره میکردی utf8 ذخیره میکردی که اسم های فارسی قر قاطی و میخی نباشه
با سلام
فرمت ذخیره شده فایل UTF-8 without BOM می باشد شما فایل را در حالت نمایش ملاحظه فرمایید
با تشکر از نظر شما
موفق باشید
NODIRAN.net
فروش لایسنسهای آپدیت نودبا سرور ایران و اروپا
-
-
February 10th, 2013, 11:47
عضو انجمن
ممنون از کاری که انجام دادین ، اما بهتر بود که استانها رو به انگلیسی مینوشتین ، چون موقع ثبت دامنه های بین المللی ، کاراکترهای فارسی مجاز نیستن .
ویرایش توسط Ahmad110 : February 10th, 2013 در ساعت 11:49
-
تعداد تشکر ها از Ahmad110 به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2013, 12:19
عضو انجمن
برای بنده که نشون نداد . 5.1.2
-
-
February 10th, 2013, 12:22

نوشته اصلی توسط
Ahmad110
ممنون از کاری که انجام دادین ، اما بهتر بود که استانها رو به انگلیسی مینوشتین ، چون موقع ثبت دامنه های بین المللی ، کاراکترهای فارسی مجاز نیستن .
ممنون از نظر خوب شما
سعی می کنم تا ساعتی دیگر انگلیسی هم قرار بدم چون زیاد کار نمی بره
NODIRAN.net
-
-
February 10th, 2013, 12:24

نوشته اصلی توسط
666regab
برای بنده که نشون نداد . 5.1.2
دوست من نسخه من مثل شماست و فکر نکنم هیچ ربطی به نسخه داشته باشه فقط کافیه فایل رو درست جایگزین کنید
موفق باشید
NODIRAN.net
-
-
February 10th, 2013, 12:31
عضو انجمن
-
-
February 10th, 2013, 12:42
فایل استانها به انگلیسی در پست اول قرار گرفت
NODIRAN.net
-
-
March 12th, 2013, 11:33
عضو انجمن
فایل استان به انگلیسی چند بار دانلود کردم ولی خالی است هیچ فایلی نداره میشه چک کنید
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
تعداد تشکر ها از tejarathost به دلیل پست مفید