-
January 20th, 2013, 06:47
-
تعداد تشکر ها ازAussie به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013 06:47
# ADS
-
January 20th, 2013, 06:53
عضو دائم
پاسخ : اولین vps دهنده خارجی و اولین vps دهنده ایرانی رو کیا ارائه میدن ؟ از نظر شما ؟

نوشته اصلی توسط
Aussie
با سلام
من یک جای مطمئن برای اطلاعاتم می خوام
سایت من آپلود سنتر هست فقط قالب و سکرپیت سایت رو می خوام روی vps نگه دارم.
سایت های خارجی کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
سایت ایرانی خیلی خیلی معتبر هم که اطلاعاتم پاک یا کندی سرعت یا دان نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم

فکر نکنم تو بخش درخواست سرویس کسی بیاد از کس دیگه تعریف بکنه (فروشنده ها) اینجا اکثرا فروشنده هستند و تا مدتی دیگه آفرهای رنگارنگ میبینید.
فقط هر کشوری را انتخاب نکنید با توجه با فایلهایی که آپلود میشه رو سرور و عمومی لینک داده میشه.
کسیم که پاک نکنه ندیدم هر دیتاسنتری که انتظار داشتیم پاک نکنه تا حالا دیدیم که پاک کرده چون به قانون کپی رایت پایبندند.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 07:03
-
-
January 20th, 2013, 07:08
عضو دائم
پاسخ : اولین vps دهنده خارجی و اولین vps دهنده ایرانی رو کیا ارائه میدن ؟ از نظر شما ؟
توی بخش متفرقه تاپیک بزنید که نتونه کسی آفر بده و جنس خودش رو تبلیغ کنه.(هر چند پیام خصوصی بارون میشید احتمالا
:ی )
الان هم کسی نیست ما رو نبینید بیکاریم میایم ج میدیم :ی شب تا صبح مانیتورینگ سرور بیداریم و اومدم ج دادم خدمتتون . :ی
در حال حاضر تعداد 67 کاربر آنلاین در انجمن آنلاین هستند . تعداد 10 عضو و 57 مهمان
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 3,016 نفر در تاریخ March 9th, 2011 و در ساعت 04:56 PM بوده است
RoobinaServer,
Aussie,
compiler,
dan6,
Host Pardaz,
loginvps.com,
mhkazemi,
rsl,
sefaresh68,
younes69

اینجا تاپیک بزنید :
مباحث دیگر
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 20th, 2013, 07:22
عضو انجمن
وی پی اس داخلی بنده آقای روبینا سرور رو تایید میکنم، آفر های خوبی دارند
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 07:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Aussie
با سلام
من یک جای مطمئن برای اطلاعاتم می خوام
سایت من آپلود سنتر هست فقط قالب و سکرپیت سایت رو می خوام روی vps نگه دارم.
سایت های خارجی کجا رو پیشنهاد میکنید ؟
سایت ایرانی خیلی خیلی معتبر هم که اطلاعاتم پاک یا کندی سرعت یا دان نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم

سلام
من به شما پیشنهاد می کنم از هر جا سرویس می گیری چه ایرانی چه شرکت باشه چه شخص باشه و ....
پیشنهای من اینه از فایل ها و اطلاعاتت بک آپ بگیری !
همیشه یادت باشه برای سرور بک آپ باید هزینه بپردازی در غیر این صورت منتظر باش دیر یا زود به مشکل خواهی خورد
از من به شما نصیحت
البته طی این همه سال فعالیت برای کسی از مشتریان ما این مورد رخ نداده و چیزی پاک نشده و دان تایم هم در حد خیلی کم داشتیم شاید میانگین حساب کنید ماهی 5 دقیقه
اما اینها دلیل بر این نیست که آینده مشکلی پیش نیاد
از هر جا سرویس بگیری مشکل هست
اما یک جا کمتر یک جا بیشتر
پس یادت باشه حتما بک آپ داشته باشی
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
-
تعداد تشکر ها از www.denaserver.com به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 07:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
توی بخش متفرقه تاپیک بزنید که نتونه کسی آفر بده و جنس خودش رو تبلیغ کنه.(هر چند پیام خصوصی بارون میشید احتمالا

:ی )
الان هم کسی نیست ما رو نبینید بیکاریم میایم ج میدیم :ی شب تا صبح مانیتورینگ سرور بیداریم و اومدم ج دادم خدمتتون . :ی
در حال حاضر تعداد 67 کاربر آنلاین در انجمن آنلاین هستند . تعداد 10 عضو و 57 مهمان
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 3,016 نفر در تاریخ March 9th, 2011 و در ساعت 04:56 PM بوده است
RoobinaServer,
Aussie,
compiler,
dan6,
Host Pardaz,
loginvps.com,
mhkazemi,
rsl,
sefaresh68,
younes69
اینجا تاپیک بزنید :
مباحث دیگر
یا حق
واقعا ممنونم
کاربر فعالی هستین

-
-
January 20th, 2013, 07:59
عضو دائم
به نظر من برای کار شما ( خارجی) سرورهای هلند Leaseweb مناسب هستند .
و در داخل هم سرورهایی که در دیتاسنتر ( افرانت یا پارس آنلاین ) کولو شده باشند مناسب کار شما هستند .
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها ازaligoli به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 08:16
همچین چیزی فکر نکنم تو دنیا پیدا کنید
99 درصد فروشندگان سرور چه مجازی و چه اختصاصی
یک قانون واحد دارند و این که بک آپ از سرور مجازی بر عهده کاربر هست
و شرکت ها مسئولیتی در قبال پاک شدن یا بک آپ مشتریان ندارند!
هیچ دیتاسنتر هم در دنیا وجود نداره که بشه گفت قوانی کپی رایت رو 100 درصد رعایت نمی کنه
حتی هلند هم دیده شده که گاهی در قبال برخی از گزارشات و ... اطلاعات رو پاک می کنه!
لذا اگر تا این حد حساسیت و ریسک پذیری کم دارید پیشنهاد می کنم سراغ ایران برید
دیتاسنترهای ایرانی کاری به این کارها ندارند
اما از طرف دیگه اگر محتویاتی داشته باشید که منجر به مسدود شدن و چیلترینگ سایت شما بشه
قانون میگه که باید اطلاعات شما حذف بشه!!!
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 09:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
همچین چیزی فکر نکنم تو دنیا پیدا کنید
99 درصد فروشندگان سرور چه مجازی و چه اختصاصی
یک قانون واحد دارند و این که بک آپ از سرور مجازی بر عهده کاربر هست
و شرکت ها مسئولیتی در قبال پاک شدن یا بک آپ مشتریان ندارند!
هیچ دیتاسنتر هم در دنیا وجود نداره که بشه گفت قوانی کپی رایت رو 100 درصد رعایت نمی کنه
حتی هلند هم دیده شده که گاهی در قبال برخی از گزارشات و ... اطلاعات رو پاک می کنه!
لذا اگر تا این حد حساسیت و ریسک پذیری کم دارید پیشنهاد می کنم سراغ ایران برید
دیتاسنترهای ایرانی کاری به این کارها ندارند
اما از طرف دیگه اگر محتویاتی داشته باشید که منجر به مسدود شدن و چیلترینگ سایت شما بشه
قانون میگه که باید اطلاعات شما حذف بشه!!!
بله دقیقا ولی فقط یک نکته پیرامون حرفتون اضافه بکنم که اگر آشنا داشته باشی در دیتاسنتر میتونه فایلهات حذف نشده.(مخصوصا برای سایت آپلود سنتر که 1000 تا فایل داره سر 4 تا عکس س --ک -- س-- ی ***** میشه که خودشم آپلود نکرده و کاربراش آپلود کرده و میتونه با دادن اخطار و حذف عکس ها به روال عادیش برگرده از نظر قانون و مشکلی برای ***** بودنش نیست و بازش میکنند.)
نکته برای استارتر (تایید حرف ایرانیان پرتال) : در زمان ***** شدن دستور قضایی به صورت فکس و نامه و ایمیل از سمت *****ینگ برای حذف و عدم میزبانی مجدد صادر میشه.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-