سلام دوستان خسته نباشید
میخوام بدونم کیا با اولین هاست کار کردند؟؟؟ چطوره کار با ایشون؟؟؟ از همه نظر....
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام بدونم کیا با اولین هاست کار کردند؟؟؟ چطوره کار با ایشون؟؟؟ از همه نظر....
کاملا مورد تایید هستند
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
من جز مشتری های جدیدشون هستم ازشون سرور دارم بسیار خوش برخورد و مودب هستن و جواب تیکت ها رو هم زود و با حوصله میدن
سرویس و نمی دونم اما خیلی قابل اعتماد هستند
همکار خوب و مورد تایید هستند.
بچه خوبیه![]()
تائید میشن
البته اینم بگم که بگیر نگیر داره،ازش سرور مجازی داشتیم،شب خابید صبح پاشد یهو گفت آقا تعطیل دیگه نمیدیم
از این قبیل کارا داره اما اگه هاست میخای مشکلی نیست،پشتیبانی هم قبلا عالی بود اما فکر کنم تازگیا با زنش یا بچش دعواش شده،خیلی تحویل نمیگیره اما در کل خوبه
سلام
بگیر نگیر داره؟؟!!!
فکر میکنم قبلا کاملا توضیح داده بودیم و الان ما نزدیک به 3 ماه هست دیگه سرور مجازی ارائه نمیدیم.
بنا به وجدان کاری ما سرورهای مجازی با منابع اختصاصی و مجازی ساز xenserver میدادیم و قیمت تمام شده برای ما زیاد بود و به همین دلیل توجیه اقتصادی نداشت، اونم توی این وضعیت که برخی از همکارا سرور 4 گیگ رم رو میدن 30 تومن!
موفق باشید.
همکار محترم و مورد تایید هستند
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)