-
July 22nd, 2012, 05:24
مودم همراه وایمکس ایرانسل
با سلام
من می خواستم یکی از مودم های وایمکس ایرانسل رو بگیرم
قبلا مودم ایندور رو امتحان کردم و مشکلی نبوده ، کسی از دوستان هست که این مودم ( مودم همراه ) را خریداری کرده و تجربه کار باهاش رو داشته باشه .
گوگل کردم چیزی زیادی پیدا نکردم !
مودم همراه ( جیبی ) مبین نت مشکلات زیادی داشته می خواستم ببینم این مودم مشکلی داره با نه ؟
صفحه مودم ایرانسل : جشنواره تابستان وایمکس
-
-
July 22nd, 2012 05:24
# ADS
-
July 22nd, 2012, 14:09
پاسخ : مودم همراه وایمکس ایرانسل

نوشته اصلی توسط
mahosseini
مودم همراه ( جیبی ) مبین نت مشکلات زیادی داشته می خواستم ببینم این مودم مشکلی داره با نه ؟
سلام
اقا منم قصد خرید این مودم رو دارم میشه این مشکلاتی که باهاش داشتید رو بگید
و در کل با توجه به اینکه این وایمکس ایرانسل اینترنت اصلی من نیست و خونه با محل کار با یه اینترنت دیگه وصلم و فقط میخوام که مثلا اگه خونه دوستی اشنایی یا مسافرتی میریم اینو با خودم ببرم و نهایتا ۲-۳ روز استفاده کنم شما اینو پیشنهاد میکنید ؟
-
-
July 22nd, 2012, 14:22

نوشته اصلی توسط
mahkoom021
سلام
اقا منم قصد خرید این مودم رو دارم میشه این مشکلاتی که باهاش داشتید رو بگید
و در کل با توجه به اینکه این وایمکس ایرانسل اینترنت اصلی من نیست و خونه با محل کار با یه اینترنت دیگه وصلم و فقط میخوام که مثلا اگه خونه دوستی اشنایی یا مسافرتی میریم اینو با خودم ببرم و نهایتا ۲-۳ روز استفاده کنم شما اینو پیشنهاد میکنید ؟
من این مشکل رو نداشتم تو این صفحه مطالب جالبی هست که می تونید ببینید
http://www.90ict.com/index.aspx?pid=...articleid=6972
بنده نظرم رو ایرانسل هست که دارم تحقیق می کنم راجع بهش .
-
-
July 22nd, 2012, 14:51
ببخشید یه سوال
میزان انتن مودم و سرعتی که اینترنت داره مگه به فاصله با دکل های مبین نت ربط نداره ؟
و این دکل ها هم برای وایمکس خونگی هستن و هم برای این مودم فضای باز دیگه
یعنی تو محل هایی که مودم ایندور وایمکس مبین نت داره جواب میده باید این مودم جیبی هم جواب بده درسته ؟یا به عامل دیگه ای هم ربط داره ؟
-
-
July 22nd, 2012, 15:25
عضو انجمن
ما دیدیم دوستان خریداری کردند سرعتش خوب بود حدود 60-70 توی idm
تنها مشکلش هم بحث آنتن دهی بود
-
-
July 22nd, 2012, 19:32
عضو انجمن
من خودم مبین نت دارم
تاکید میکنم از مودم های مبین نت که همراه هستند خرید نکنید سیگنال ضعیفی داره
tested okay.
-
-
July 22nd, 2012, 19:47
مبین نت وقت مودم های ایندور و اوت دور . به هیچ وجه مودم جیبی مبین نت خریداری نکنید ! به هیچ وجه ! این رو بنده به عنوان عامل فروش مبین نت عرض میکنم !
مودم ها تا 1-2/5 کیلومتری دکل جواب میده در حالت نرمال ، از اون به بعد در طبقات همکف جواب نمیده و باید در ارتفاع باشید ( طبقه دوم ، سوم و .... )
مودم های اوت دور بسیار استیبل هستند که ما برای *** بانک ها فقط از اوت دور استفاده میکنیم . این ها بورد فوق العاده ای دارند به طوری که برای شهرک های صنعتی که 4-5 کیلومتر از شهر دور هستند از این سری مودم ها استفاده میکنیم .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از MihanTech به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2012, 20:57

نوشته اصلی توسط
hossein535
ما دیدیم دوستان خریداری کردند سرعتش خوب بود حدود 60-70 توی idm
تنها مشکلش هم بحث آنتن دهی بود
تو کدوم شهر ، در حال حرکت هم آنتن میده ؟
شما به عنوان کسی که دیدید کاراییش رو توصیه می کنید یا نه ؟
در تبلیغات نوشته شده Wifi هم هست ، آیا کاراییش مناسب هست ؟
-
-
July 22nd, 2012, 23:08
عضو دائم
چرا از USB استفاده نمکنی انداهز یک فلش هست اونهم مثل همنی هرجا قرار هست همراه انتن بده اون usb هم انتن میده اندازه یک فلش مموری هم هست
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
July 22nd, 2012, 23:11
عضو دائم
من با usb در حال حرکت با اینکه انتن با توجه به موانع که توی مسیر بود و دور و نزدیکی از انتن سیگنالش بین 100% تا 35 %متغیر بود ولی توی همون حالت 35 %هم باز سرعت دانلود فرقی نمیکرد اشتراک 1 مگ بود با سرعت 110 انتن %35 تا %100 فرقی نکرد داشت با سرعت 110 دانلود میکرد در حال حرکت
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-