دوستان حدود یک هفته هست که هر چی تیکت میگذارم و تماس میگیرم کسی در stchost.ir جواب نمیده. حدود 180 هزار تومان پول دستاشان دارم. کسی از این ها خبر داره؟
دو روزی هست که میرم در سایتشون اینو نشون میده:
![]()
دوستان حدود یک هفته هست که هر چی تیکت میگذارم و تماس میگیرم کسی در stchost.ir جواب نمیده. حدود 180 هزار تومان پول دستاشان دارم. کسی از این ها خبر داره؟
دو روزی هست که میرم در سایتشون اینو نشون میده:
![]()
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
بله ما هم به دنبال این افراد هستیم اما تا به الان فایده ای نداشته است!
بعد از انتقال سروری که داشتند مشکلات دان شدن و..... شروع شد.الان هم که کلا سایت خودشون هم دیگه بالا نمیاد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
تو سایتشون نوشته
به دلیل تغییرات در شرکت در مباحث پشتیبانی و پرداخت ها از طریق زیر در ارتباط باشید
واحد فروش : sale [at] stchost.com
واحد پشتیبانی : support [at] stchost.com
متاسفانه به هیچ ایمیلی جواب نمیدن!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
و باهم شرکتی که جواب نمیدهد ! لطفا حتما در خرید ها دقت کنید دوستان که این مشکلات پیش نیاد
بنده شماره تماسی ازشون دارم ولی اگر اسم مدیرشو ذکر کنید دوستان میتونند کمک کنند .
الان دو سه روز دنبالشونم ... جواب ایمیل هم نمیدن ... خدا ازشون نگذره ... حداقل نمیان یه جوابی بدن تکلیف خودمون رو بدونیم یا یه بک اپی بدن بریم از یجای دیگه هاست تهیه کنیم ...
شما اگر یک وبمستر هستید نباید منتظر بکاپ هاستینگ باشید...اگرچه قول بکاپ گیری میدهند منتها بکاپ گیری سالم و نگهداری زحمات خودتون بر عهده شماست...
به هر حال شرکتی هستند و بهتره کمی منتظر باشید . شما باید اطلاعات هاستینگتون رو داشته باشید و شماره تماس و اینا رو...
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
اين روز ها همه دنبال هم مي گردن !
نه اینکه حساب نکنن.منتها بکاپ گیریی اتوماتیکه و احتمال خرابیش هست.اگه بگیم اصلا بکاپا از بین نمیره حداقل اگر احتمال بدید که ممکنه خراب باشه باید بکاپ بگیرید...عرض من این بود که منتظر بکاپ نباید باشید که سایتتون بخوابه و واسه یه شرکت میزبانتون که معلوم نیست براشون بنده خداها چه اتفاقی افتاده و این مشکل رو دارند به قول خودتون بکاپ بدن که برین جای دیگه...سه روز هست و بتره بیشتر منتظر باشید
خوشبختانه به فکر هم بوده اید و حداقل یه بکاپ دارید نذارید سایتتون بخوابه و اگر قراره برید پس چرا منتظرید که تلفن جواب بده؟ اگر سایتتون بازدید داره بهتره قبل از هر کاری سایت رو جای دیگه بیارید بالا.
انشالله که مشکلتون حل بشه
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)