-
March 28th, 2011, 23:10
اتصال ras دو vps قدم به قدم
سلام دوستان
حدود 2 ساعت هست که دارم دنبال راهی برای اتصال دو nttac به همدیگه میگردم طوری که اگر روی یکی اکانت تعریف کنم روی سرور دیگم هم خودکار تعریف بشه و یوزر توانایی استفاده از دو سرور رو داشته باشه تو این گشتن ها فهمیدم که در ras وی پی اس دوم باید ای پی وی پی اس اولی رو تعریف کنیم اما نمیدونم چطور این کار رو انجام بدم اگر دوستان کسی میتونه این مطلب رو به صورت قدم به قدم و ساده توضیح بده که بقیه دوستان هم استفاده کنن خیلی ممنون میشم.
با تشکر از آقای 1end.ir که یه چند باری که به مشکل خوردم راهنماییم کردن.
-
تعداد تشکر ها از bee_gonah به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2011 23:10
# ADS
-
March 30th, 2011, 12:07
پاسخ : اتصال ras دو vps قدم به قدم
خوب چرا از اکانتینگهای دیگه استفاده نمیکنید؟
ibs امکانات خوبی داری.
-
تعداد تشکر ها از javadk به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
bee_gonah
سلام دوستان
حدود 2 ساعت هست که دارم دنبال راهی برای اتصال دو nttac به همدیگه میگردم طوری که اگر روی یکی اکانت تعریف کنم روی سرور دیگم هم خودکار تعریف بشه و یوزر توانایی استفاده از دو سرور رو داشته باشه تو این گشتن ها فهمیدم که در ras وی پی اس دوم باید ای پی وی پی اس اولی رو تعریف کنیم اما نمیدونم چطور این کار رو انجام بدم اگر دوستان کسی میتونه این مطلب رو به صورت قدم به قدم و ساده توضیح بده که بقیه دوستان هم استفاده کنن خیلی ممنون میشم.
با تشکر از آقای 1end.ir که یه چند باری که به مشکل خوردم راهنماییم کردن.
باید توی قسمتی که IP 127.0.0.1 رو توی سرور برای اتصال ras به NTTAC تعریف می کنی یه پورت و سکرت تعریف میکنی و باید در قسمتی که قبلا IP لوکال را وارد می کردین باید Ip سرور اول رو وارد کنید. سوالی بود در خدمت هستم
-
تعداد تشکر ها از easyvps.ir به دلیل پست مفید
-
با این کار شما یه nttac داری و اگه سروری که روش nttac نصبه down بشه یوزر ها با سرور دوم هم نمی تونن کانکت بشن ، اگر هم دونا nttac نصب کنی که مجزا از هم میشن . اگه دوستان راه حلی برا این موضوع دارن بگن
-
تعداد تشکر ها از mohammad_m به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
mohammad_m
با این کار شما یه nttac داری و اگه سروری که روش nttac نصبه down بشه یوزر ها با سرور دوم هم نمی تونن کانکت بشن ، اگر هم دونا nttac نصب کنی که مجزا از هم میشن . اگه دوستان راه حلی برا این موضوع دارن بگن
اینو دیگه باید دنبال یک نرم افزار اکانتینگ با قابلیت نصب روی دو سرور باشید که از یک دیتابیس استفاده کنند. که اگه یکی از سرور ها Down شد. از سرور خودش استفاده کنه که NTTAC این قابلیت رو نداره
-
تعداد تشکر ها از easyvps.ir به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 22:00

نوشته اصلی توسط
easyvps.ir
باید توی قسمتی که IP 127.0.0.1 رو توی سرور برای اتصال ras به NTTAC تعریف می کنی یه پورت و سکرت تعریف میکنی و باید در قسمتی که قبلا IP لوکال را وارد می کردین باید Ip سرور اول رو وارد کنید. سوالی بود در خدمت هستم
می شه یکم بیشتر توضیح بدین و راحت تر بگین من خیلی دنبالش گشتم و پیدا نکردم
ممنون می شم
-
تعداد تشکر ها از keyvan_star به دلیل پست مفید