سلام دوستان برای راه اندازی سرور کانتر استریک حتما باید وی پی اس داخل ایران باشه؟ چه مشخصاتی نیاز هست؟ چجوری میشه راه اندازی کرد کسی میتونه کمک کنه توی همین تاپیک بگه و یا با یاهو آیدی من تماس بگیره
یاهو: toopmovie@kimo.com
سلام دوستان برای راه اندازی سرور کانتر استریک حتما باید وی پی اس داخل ایران باشه؟ چه مشخصاتی نیاز هست؟ چجوری میشه راه اندازی کرد کسی میتونه کمک کنه توی همین تاپیک بگه و یا با یاهو آیدی من تماس بگیره
یاهو: toopmovie@kimo.com
سلام.
بله باید داخل ایران سرور تهیه کنید دلیل این امر هم پایین بودن پینگ بازیکنان هست
به مقدار بازیکنانی که شما قصد میزبانی دارید بستگی داره مشخصات سرور این روز ها از رم 256 هم استفاده میشه جهت راه اندازی
در مورد راه اندازی بهترین و سریع ترین روش جستجو در گوگل هست با کمی جستجو آموزش راه اندازی سرور کانتر
موفق باشید.
اینجور که پیدا هست آموزش ها قدیمیه اگر کسی آموزش جدید رو داره یا خودش راه اندازی میکنه پ.خ بده
up
سرور خارجی با پینگ پایین هم میشه
البته تو بخش سوالات باید سوال کنی نه آموزش !!!
هم میتونی از سرور ایران استفاده کنی هم میتونی وی پی اس المان که پینگش 170 -150 هست هم استفاده کنی ولی وی پی اس ایران ممکنه پورتش اذیتت کنه من واسه راه اندازیش خواستی دادش کمکت میکنم با ایدی من در یاهو پی ام بده
criest32@yahoo.com
فروش وی پی اس از هتزنر المان با تخفیف ماه اول پشتیبانی از یاهو مسنجر criest32@yahoo.com
بیش از یک دهه نمایندگی دیتاسنتر سینگل هاپ (iNap)
فروش تخصصی سرورهای SingleHop با بهترین قیمت,امکانات,کیفیت( امستردام هلند - شیکاگو ایلینوی - فینیکس اریزونا )
سرور ایران باشه بهتره
باز بستگی داره چقدر هزینه می کنه سرور ایران ارزون نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)