باسلام
دوستان کسی می دونه اینا از کجا مجوز دادن درگاه رو گرفته اند در صورتی که بانک ملت بخوایی درگاه بگیری باید فقط از تهران باشه حتی سرپرستی بانک در داخل شهرتم این کارو انجام نمی ده
موضوع چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام
دوستان کسی می دونه اینا از کجا مجوز دادن درگاه رو گرفته اند در صورتی که بانک ملت بخوایی درگاه بگیری باید فقط از تهران باشه حتی سرپرستی بانک در داخل شهرتم این کارو انجام نمی ده
موضوع چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلیشون فکرنکنم مجوزی داشته باشن با همون حسابهای معمول و درگاهای شخصی دارن اینکار انجام میدن مثل خیل یازجاهای که درگاه دارن شاید زرین پال مجوز گرفته باشه درست مطمن نیستم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اکثرشون بدون مجوز و درگاه شخصی در حل استفاده هستند
بله مجوز دارنشاید زرین پال مجوز گرفته باشه درست مطمن نیستم
اينطور كه من شنيدم تنها درگاه هستن كه از بانك مركزي تونستن مجوز بگيرن
پ ن: هنوز در اين مورد در حال پيگيري هستم .
آخرین باری که من در این مورد جستجو و تاپیک زدم خود کاربر زرین پال فرمودند مجوزی وجود ندارد . درحال حاضر رو نمیدونم مجوز گرفتند یا نه
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
فكر نمي كنم بدون مجوز باشهآخرین باری که من در این مورد جستجو و تاپیک زدم خود کاربر زرین پال فرمودند مجوزی وجود ندارد . درحال حاضر رو نمیدونم مجوز گرفتند یا نه
البته زرين پال تحت نام يك تيم فعاليت مي كنه به نام
كه من در موردش زياد شنيدم .تمامی حقوق اين وب سايت متعلق به شرکت سامان سيستم پرداز کيش می باشد.
پ ن : اي كاش پرداخت هاشون هم به موقع بود !!!!
سامان سیستم پرداز کیش که می گی یادمه دستگاه های بانک صادرات رو خدمات دهی می داد
عجب اگه مجوز ندارند پس راحت می تونند ببندند و برن که؟؟
این طوریا هم نیست من دارم پیگیری می کنم پیدا می کنم بهتون می گم
ولی بازم اگه کسی چیزی میدونه بگه
بقیه رو نمیدونم اما زرین پال مجوز داره. با همه بانک ها قرار داد داره و تو قرار دادشون هم نوشتن که چه خدماتی رو باید ارائه بدن. من یه بار از مسول زرین پال پرسیدم که چرا درگاه مستقیم نمیدید گفتند که تو قراردادشون این نوع خدمات وجود نداره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)