با سلام
بنده به عنوان مدیر سایت هاست کوپن قصد دارم سرویس جدیدی رو خدمت دوستان اعلام کنم
این سرویس به صورت رایگان برای مدیران و صاحبان هاستینگ و سرویس دهندگان ثبت دامنه در ایران در نظر گرفته شده است.
با استفاده از این سرویس شما میتونید کدهای تخفیفی که برای سایت خود ایجاد می کنید رو در سایت به ثبت برسونید که با این کار افراد دیگر هم میتونن این کوپن ها رو ببینند که با این کار مرجعی برای وبمسترهای ایرانی به وجود میاد تا بتونن با مراجعه به سایت تمام کوپنهای تخفیفی که هاستینگها برای سرویسهای خودشون در نظر گرفتند را مشاهده کنند و با توجه به امکاناتی که میخوان و بودجهای که در اختیار دارند بتونن تصمیم گیری بکنند
این سرویس به مرور کاملتر خواهد شد و امکانات بیشتری برای مدیران هاست در نظر گرفته میشه
استفاده از این سرویس و ثبت نام در اون فقط مختص مدیران و صاحبان هاستینگ میباشد و سایر بازدیدکنندگان نیازی به ثبت نام در سایت نخواهند داشت
خوشحال میشیم ما رو در این راه یاری کنید و اگر مشکلی در سایت مشاهده کردید ما رو در جریان قرار بدید
پ.ن : متاسفانه نمی دونستم باید کجا تاپیک رو باز کنم برای همین اینجا باز کردم، البته فکر کنم بخش مناسب تری هم باشه که در اینصورت ممنون میشم مدیران محترم زحمت انتقال تاپیک رو به اون بخش بکشند.