-
December 11th, 2012, 11:26
راه اندازی سرور ایران
سلام به همه استاتید و دوستان
من در حال حاضر تجربه کامل کار با ریسلر رو دارم و تا حدودی هم vps برای راه اندازی سرور ایران (مجوزها رو به دلیل اینکه کارم کامپیوتر هست و شرکت ثبت داده دارم مشکلی ندارم) نظر مشورتی دوستان رو میخواستم
امکان تهیه خط 2 مگ دی تی کیت هم بررسی شده و قابل تهیه هست
برای بستن سرور هم مشکل فنی ندارم
میخواستم این رو بدونم که از نظر فنی و سرویس دهی اینکار توجیح فنی و اقتصادی داره به نظر شما یا خیر
پیشاپیش ممنون از نظر مشورتی شما
-
-
December 11th, 2012 11:26
# ADS
-
December 11th, 2012, 12:25
پاسخ : راه اندازی سرور ایران
کسی از دوستان نظری نداره ؟
-
-
December 11th, 2012, 15:24
عضو انجمن
سلام،
در حال حاضر شرایط بصورت کلی خوب نیست،
اما توجیه اقتصادی ارتباط مستقیم با مجموعه شما، توانایی ها به ویژه توان بازاریابی و پشتیبانی
همچنین استراتژی مشخص کوتاه مدت و بلند مدت دارد.
-
تعداد تشکر ها از amirfateh به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2012, 16:35

نوشته اصلی توسط
amirfateh
سلام،
در حال حاضر شرایط بصورت کلی خوب نیست،
اما توجیه اقتصادی ارتباط مستقیم با مجموعه شما، توانایی ها به ویژه توان بازاریابی و پشتیبانی
همچنین استراتژی مشخص کوتاه مدت و بلند مدت دارد.
سلام
ممنون از شما ، فرمایشتون بسیار متین
اما منظور من توجیه فنی هاستیگ بود ، با توجه به نوع خط که حداکثر 2 مگ خواهد یود (با ریت 256 ثایت آپ و دوون ) آیا این کار از نظر سرویس دهی توجیح پذیر هست یا خیر
میشه با این نوع اینترنت و سرور با سرورهای فعلی رقابت کرد و خدمات خوب ارائه داد ؟
-
-
December 11th, 2012, 17:12
بله میشه شما میتونید
میزبانی وب بدید ام بدونید که سی پنل با آی پی های ایران سازگار نیست برای میزبانی وب دایرکت ادمین کار میکنه
-
تعداد تشکر ها از mehrdadzavar به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2012, 17:21
سرورهای ایران که سی پنل کار میکنند نال شده هست ؟
کنترل پنلهای ویندوز چطور ؟ اطلاع دارید که با ip ایران مشکلی ایجاد میکنند یا خیر ؟
-
-
December 11th, 2012, 18:09

نوشته اصلی توسط
GEO
سرورهای ایران که سی پنل کار میکنند نال شده هست ؟
کنترل پنلهای ویندوز چطور ؟ اطلاع دارید که با ip ایران مشکلی ایجاد میکنند یا خیر ؟
سی پنل نمیشه نصب کرد تا حدودی که من میدونم چون نال شده ها از بروزرسانی ها نمیشه استفاده کرد و امکانات شاید کم بشه
پلسک یا همون وب سایت پنل هیچ مشکلی نداره میتونید نصب کنین
-
-
December 11th, 2012, 18:42
عضو دائم
آقا شما میخوای توی خونه سرور ببندی یا توی شرکتتون؟
که سرعت اینترنت 2 مگ هست؟؟؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 11th, 2012, 18:54

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
آقا شما میخوای توی خونه سرور ببندی یا توی شرکتتون؟
که سرعت اینترنت 2 مگ هست؟؟؟
خونه یا شرکت فرقی نمیکنه ، سرعت 2 مگ روی یک خط تلفن با بستر مسی و بوق تخلیه شده ، دی تی کیت قابل دریافت هست
حالا مکان خط تلفن هر جا که باشه دیتا روی همون خط وصل میشه
-
-
December 11th, 2012, 18:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GEO
خونه یا شرکت فرقی نمیکنه ، سرعت 2 مگ روی یک خط تلفن با بستر مسی و بوق تخلیه شده ، دی تی کیت قابل دریافت هست
حالا مکان خط تلفن هر جا که باشه دیتا روی همون خط وصل میشه
این کار اصلا ارزش نداره
شما اه بخواهین یک هاستینگ بزنید حد اقل باید سرعت دانلودتون(نه اینترنت ها فقط سرعت دانلود و آپلود) 2-3 مگ باشه چون شما اتلاف و سرعت کم و زیاد و... رو باید درنظز بگیرین اینجوری که شما بخواهین راه بندازین آپتایمتون 0.1 خواهد بود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید