سلام من به عنوان یک خریدار حق ندارم از یک فرد کلاهبردار شکایت کنم
من کجا می تونم حرف و شکایت خودمو عنوان کنم و تاپیکمو حذف نکنید؟
سلام من به عنوان یک خریدار حق ندارم از یک فرد کلاهبردار شکایت کنم
من کجا می تونم حرف و شکایت خودمو عنوان کنم و تاپیکمو حذف نکنید؟
سلام
عزیز
در بخش انتقادات و شکایت که البته نیاز به 100 پسته بودن هست که 7 تا پست شما کم هست یه کم فعالیت کنید راحت میتونید انجام بدید شکایت خودتون را.
و این که باید دلایل و مدارک کامل قرار بدید تا مدیریت قرار بده.
اگر هم پستتون کم باشه تا جایی که شنیدم اینجوریه که مدارک و متن شکایت نامه را به مدیریت میفرستید اجازه میدن که تاپیک بزنید و بعد منتقل میکنن به بخش انتقادات.(اگر اوکی باشه و تایید کنند اجازه میدن باید مدارک کامل و قانع کننده باشه)
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام دوست عزیز
طبق قوانین فقط از لینک زیر میتوانید تاپیک انتقاد یا پیشنهاد ایجاد کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
چه مدارکی؟
این درست نیست من از طریق این انجمن سرورم رو خریدم حالا اگه نتونم از این طریق حرفمو بزنم که در حق من احجاف شده
با سلام
در تاپیک قبلی خدمتتون عرض کردم با دلیل و مدرک تاپیک باز کنید متاسفانه متن همون تاپیک copy pase کردین در تاپیک جدید معلومه مدیریت اجازه نمیده
[QUOTE=MagicVps.Com;608107]برای اینکار نیاز هست 100 تا پست داشته باشدی که توی بخش شکایتها بتونیبد تاپیک بزنید
اگرهم تعدادپستهاتون کمتر هست میتونید مدارک بفرستید برای یکی از مدیران تا خودشون تاپیک بزنند البته با توجه به اینکه 93تا پست دارید ی چندتا پست اموزشی بزنید ویا در تاپیکهای رفع مشکل اگرمیتونید پاسخ مشکل بدین تا 100 پسته بشید و خودتون بتونید تاپیک بزنید اینطور ی زودتر به نتیچه میرسید
پستهای بخش متفرقه و بخش فروش محاسبه نمیشود
فقط بخش اموزشی و رفع اشکال وموارد مشابه
موفق باشید
ویرایش توسط MagicVps.Com : December 6th, 2012 در ساعت 01:06
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اولا در مورد انجمن :
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
مورد بعدی انجمن باز هم نمیخواد حق شما ضایع بشه ولی خب همینطور هم نمیخواد هر کسی راه بیفته بگه این کلاه برداره اون کلاه برداره باید مدارکی برای حرفتون داشته باشید.
دقیقا مدارکی که فکر کنید رفتید پلیس و میخواهید شکایت کنید.
به همین راحتی نمیشه آبروی کسی را برد که عزیز.(البته با این همه قوانین سخت گیرانه باز هم تاپیک هایی میزنند که آبرو ریزی میکنند رو هوا که مدیریت اگر ببینند لطف میکنن و پاک میکنن.)
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
شماره تراکنش
تاریخ
کپی آرشیو چت
عکس از پیام خصوصی ها
به هر حال یه جوری باهاشون در ارتباط بودید
اگه چند روز پیش سرویس خردیدید و الان دستتون نرسید فقط کافیه شماره تراکنش بذارید و بگید سرویس الان دست من نیست
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
سلام شدم 100 تایی اما خبری نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)