-
December 9th, 2012, 12:10
معرفی سرور جایگزین hostdl
سلام و خسته نباشید
من مدیر وب سایت تفریحی سیمافان به آدرس www.simafun.com هستم وب سایتم به مدت یک سال میشه که بر روی سرورهای هاست دی ال بود و با ماهیانه 15 هزار تومن هاستم رو تمدید میکردم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه این شرکت اعلام کرد که دیگه قادر به ارائه سرویس نمی باشد از اون روز من کل نت رو به هم زدم تا بلکه یک هاست جایگزین انتخاب کنم و سایتم رو انتقال بدم اون جا حتی یه بار به سایت www.irpowerweb.com انتقال دادم ولی بعد از یک روز «تنها یک روز سابت» من رو ساسپند کردن !!!
الان نمیدونم چیکار کنم حتی از اون شرکت irpowerweb یک سرور مجازی با رم یک گیگ گرفتم بازم سایت فقط دو ساعت بالا اومد بعدش خوابید !!
الان میخواستم از همکاران و عزیزان با تجربه در این مورد کمک بطلبم چون واقعاً سردرگم شدم
سی ام اس سایت وردپرس آخرین ورژن هست
بازدید هم تو وب گذر حدوداً ما بین 5 تا 6 هزار آی پی هست
قالبم هم مال سایت آلامتو هست که خودم کمی تغییرات دادم توش و حتی خودم کدهاشو از نظر html5 استاندارد کردم .
-
-
December 9th, 2012 12:10
# ADS
-
December 9th, 2012, 12:19
عضو انجمن
پاسخ : معرفی سرور جایگزین hostdl
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 9th, 2012, 12:36
عضو دائم
با سلام
تلفن مشاوره برای سرور از ایران : 02166378056
بر اساس هزینه ای که میخواهید بکنید راهنمایی خواهید شد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
December 9th, 2012, 12:39

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلامتلفن مشاوره برای سرور از ایران : 02166378056بر اساس هزینه ای که میخواهید بکنید راهنمایی خواهید شد.ارادتمند سجادیهیا حق
از ایشون نگیرید فوق العاده گرانفروش هستند سرورهاشون هم واقعا افتضاحهه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ اپتایم .. یکبار چنین اشتباهی را کردم
-
-
December 9th, 2012, 12:41
-
-
December 9th, 2012, 12:42
عضو دائم
با سلام
میتوانم وی پی اس با رم و کانفیگ عالی و با قیمت مناسب تقدیمتان کنم
پ-خ بدید
-
-
December 9th, 2012, 12:43

نوشته اصلی توسط
naghi123
از ایشون نگیرید فوق العاده گرانفروش هستند سرورهاشون هم واقعا افتضاحهه هم از لحاظ پینگ هم از لحاظ اپتایم .. یکبار چنین اشتباهی را کردم
خب شكايتي دارين تو بخش شكايت انجام بدين.
اين چه كار هستيش كه همكار رو تخريب مي كنيد؟
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2012, 12:45

نوشته اصلی توسط
naghi123
این کار درست نیست. با توجه به تعداد پست هاتون ....
انتقادی هست بصورت سازنده بیان کنید.
-
تعداد تشکر ها از parsianweb به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2012, 12:47

نوشته اصلی توسط
mohammad50
سلام و خسته نباشید
من مدیر وب سایت تفریحی سیمافان به آدرس
مجله خبری | سیمافان هستم وب سایتم به مدت یک سال میشه که بر روی سرورهای هاست دی ال بود و با ماهیانه 15 هزار تومن هاستم رو تمدید میکردم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه این شرکت اعلام کرد که دیگه قادر به ارائه سرویس نمی باشد از اون روز من کل نت رو به هم زدم تا بلکه یک هاست جایگزین انتخاب کنم و سایتم رو انتقال بدم اون جا حتی یه بار به سایت
irPowerWeb - میزبان مطمئن وب سایت شما انتقال دادم ولی بعد از یک روز «تنها یک روز سابت» من رو ساسپند کردن !!!
الان نمیدونم چیکار کنم حتی از اون شرکت irpowerweb یک سرور مجازی با رم یک گیگ گرفتم بازم سایت فقط دو ساعت بالا اومد بعدش خوابید !!
الان میخواستم از همکاران و عزیزان با تجربه در این مورد کمک بطلبم چون واقعاً سردرگم شدم
سی ام اس سایت وردپرس آخرین ورژن هست
بازدید هم تو وب گذر حدوداً ما بین 5 تا 6 هزار آی پی هست
قالبم هم مال سایت آلامتو هست که خودم کمی تغییرات دادم توش و حتی خودم کدهاشو از نظر html5 استاندارد کردم .
سایت شما سرور خیلی قوی لازم ندارد
افزونه های اضافی را پاک کنید. وردپرستان را بهینه کنید و از افزونه های کش استفاده کنید سرویس دهنده های معمولی هم می توانند از شما میزبانی کنند.
-
تعداد تشکر ها از parsianweb به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2012, 12:52
سلام دوست من .
بله خودم هم تعحب میکنم که چرا یک گیگ رم رو سایت پر میکند
از افزونه wp super chache هم استفاده میکنم . به نظرتون برای بهینه سازی بهتر چه کارهای دیگری میتونم انجام بدم ؟
-