-
December 7th, 2012, 14:38
عضو انجمن
صنف فروش هاستینگ
سلام دیدیم که تو بحث گرم قبل یعنی اینجا:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/65469/index.html
همه از اینکه یکی قیمت ارزون میده یکی کم ناراحت اند
من اومدم اینجا تا اعلام کنم دوستانی که موافق این اند تا یک قیمت خاصی را مد نظر بگیریم برای کارمون همینجا اعلام کنند تا قیمت را با هم تایین کنیم که دیگه شرکتی مثله host dl ورشکست نشه دغدغه ی مشتری فقط کیفیت باشه نه این که اینجا این قیمت میده انجا 10% ارزون تر میده
بیاین با هم همکاری کنیم دست به دست هم بدیم که یه سر و سامانی به هاستینگ بدیم
دیگه من یکی که خسته شدم اگه این کار قانونی صورت گیره بیشتر ضرر می کنیم که دلایلش را حتما خودتون می دونین پس بیاین با هم این مشکل را حل کنیم
موافقا و مخالفا همین جا اعلام کنند نظرشون را
-
تعداد تشکر ها ازmirhendi به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 14:38
# ADS
-
December 7th, 2012, 14:45
پاسخ : صنف فروش هاستینگ
رقابت توی قیمت خیلی مهم هستش ... به نظر رقابت خیلی کم میشه اینجوری .
و البته هاستینگا تمام سعیشون رو توی بالا بردن کیفیت و بهتر کردن سرور ها میزارن ...
که بازم بحث پول پیش میاد .. اگه قیمت ها یکی باشه ،
شرکتی که هاست خوبی ارائه نمیده از شرکتی که هاست بهتری ارائه میده سود بیشتری میبره ..
بر فرض هر دو 500 تا مشتری دارن . ولی یکی 500 هزار تومن هزینه سرور میده دیگری 1 ملیون تومن
حالا اگه قیمت ها یکی باشه ... شرکتی که هاستش بهتره سود کمتری میبره ... و این عدالت نیس.
-
تعداد تشکر ها ازlasthope به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 14:50
عضو انجمن
خوب اگه قیمت ها یکی باشند همه دیگه یه قیمت هاست می خرند
اگه موضوع اینه که از سایت های خارجی قراره بخرند حد اقعل و حد اکثر قیمت مشخص کنیم اینجوری هیچ کس ضرر نمی کنه
مشتری هم می دونه اونی که داره یک گیگ را میده 200 هزار تومان واقعا بی خودی گرون میده.
-
تعداد تشکر ها از mirhendi به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 14:52
عضو انجمن
بهتره فکری هم برای ملاک سنجش کیفیت در نظر بگیرید چون قیمت ، یکی از فاکتورهای انتخابی مشتری هست .
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 14:53
خب الان من و شما قیمت ها رو یکسان بدیم ،
من 1 ملیون تومن هزینه سرور میدم ، شما 500 هزار تومن ...
واقعا بی انصافیه که تعرفه یکسان باشه ...
-
تعداد تشکر ها از lasthope به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 14:56
عضو انجمن
خب الان من و شما قیمت ها رو یکسان بدیم ،
من 1 ملیون تومن هزینه سرور میدم ، شما 500 هزار تومن ...
واقعا بی انصافیه که تعرفه یکسان باشه ...
این حرفتون کاملا درسته خب من می گم ماکه نمی تونیم این مشکله را حل کنیم یه حد اقعل و یه حد اکثری بزاریم تا مشتری کمتر تفاوت قیمت را حس کنه بیشتر بره تو کاره کیفیت که اینجوری شرکت های خوب باقی می مونند و سرشون شلوغ میشه بد ها ورشکست میشند
تازه اگر قیمت یکسان هم معرفی کنیم خوب 3 الی 4 ماهه اول اینجوریه بعد دیگه مشتری سراغ اون بی کیفیتا نمیرند و فقط خوب ها باقی می مونند
-
-
December 7th, 2012, 15:42
عضو انجمن
این بحث تابستونم بود که صنف بزنیم ولی هیچ کس حاضر نشد در ضمن ما ایرانیا هستیم که فقط از قیمت بالا میرنجی سایتای خارجی رم 256 رو 20$ میدن ولی شما به 10 هزار تومن میگید گرون
-
تعداد تشکر ها از hadi_am به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 15:50
عضو انجمن
ما نمیگیم گرون ولی دیگه خودت قضاوت کن مثلا اگه ما بگیم هاست یک گیگ فقط و فقط بین 25- 35 هزارتومانه نه ارزون گفتیم نه گرون اون کسی که گرون میده مشتریاش می پرن که می خوام اسم نبرم
-
-
December 7th, 2012, 16:47
سلام دوستان
ایران هاستینگ از سال 86 کار خودشو تا به حال آغاز کرده و مشکلاتی نیز بر سر راه داشته ولی همیشه قیمت های آن نسبت به دوستانی که مثلا 100 مگ را 5000 تومن می دادند نقریبا8 برابر بوده است و این باعث می شود هر کسی روی سرور های ما سرویس نگیرد و اینکه دلیلی برای پشتیبانی باشد زیرا وقتی 5000 تومن می گیرند و 1 سال 100 مگ آیا شما دستت به کار می ره ؟!و این کار خوبه چون سرورهای خوب از بد همینجوری شناخته می شوند مثلا سرور های سایت جوملا در سایت جوملا گرانترین هاست و میزبانی را دارند ولی پول پشتیبانی را می گیرند ما هم درایران همین روند را ادامه می دهیم کسی برای سایتش ارزش قائل هست روی هاست 5000 تومنی سرمایه گذاری نمی کند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازshamimi به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 16:59
عضو جدید
مثل همیشه تاپیک 20-30 صفحه میره جلو و در اخر بدون نتیجه بسته میشه !
-
تعداد تشکر ها ازleonr2 به دلیل پست مفید