سلام من یک وی پی اس با ویژگی های زیر دارم:
CentOS 5 32bit
128 مگ رم
10 گیگ هارد
حالا روی این وی پی اس 3 عدد سایت با بازدید خیلی کم می خوام راه اندازی کنم، من تا حالا فقط با وی پی اس ویندوز 2003 کار کردم (با کنترل پنل های پلسک و iis) و centos رو بلد نیستم، حالا به نظرتون با توجه به امکانات وی پی اس من امکان نصب کنترل پنل مثلا kloxo هست؟ اگر نه چه راه حلی رو پیشنهاد می کنید؟
ممنونم
به نظر من این منابع برای اجرای خود سیستم عامل هم کم هستند چه برسه به اینکه سرویس دیگری را هم بخواهید اجرا کنید. حداقل منابع مورد نیاز شما بر روی یک VPS عبارتند اند از:
CPU: 2 Core
RAM: 1 GB
HDD: 50 GB
در مورد کنترل پنل هاستینگ هم بسته به اینکه می خواهید هزینه کنید یا خیر موارد مختلفی هست که می تونید Demo شون رو ببینید و تصمیم گیری کنید.
ولی چرا Reseller نمی گیرید؟! در این صورت تقریبا با همین هزینه صاحب سروری با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب خواهید شد و نگرانی فنی و پشتیبانی نیز نخواهید داشت. ضمن اینکه هر وقت خواستید در عرض چند دقیقه می توانید منابع بیشتری را درخواست کرده و پلان خود را Upgrade نمایید.
از جایی بهم هدیه دادن این وی پی اس رو!
خود سایت کلوکسو میگه حداقل امکانات 256 مگ رم و 2 گیگ هارد هست.
تازه الان وی پی اس ویندوز 2003 هم دارم و در iis روش mysql و php نصب فعال و 3تاسایت روش نصبه و خودم هم بصورت ریموت دستکاپ بهش وصلم کلا 512 مگ رم داره که الان فقط 300 مگ ازش اشغال شده!
این هم اسکرین شات از کنترل پنل وی پی اسم که نشون میده تنها 6 درصد از رمم استفاده شده! http://a.pictureupload.us/39351608950c5c9338fdd7.jpg
ویرایش توسط mha_mha : December 10th, 2012 در ساعت 15:10
نمیتونید پنلی نصب بکنید ملزومات راه اندازی وب سایت رو میتونید دستی نصب و تنظیم بکنید که البته به مقداری کار و تجربه کار با لینوکس نیاز داره. وب سرور و بانک دیتا و دی ان اس ها و ... رو همگی باید دستی نصب و تنظیم بشن. با این روش بله مشکلی در منابع نخواهید داشت با همان رم 128 مگ حتی!