-
December 4th, 2012, 10:38
عضو جدید
دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه
با سلام
دوستان عزیز منم می خواستم در صورت امکان کامپیوتر شخصیم رو به یه سرور تبدیل کنم. یعنی می خوام از طریق کامپیوتر شخصیم توی نت فعالیت کنم. (هم هاست بفروشم، هم نماینگی هاست و کارای دیگه)
کسی میتونه راهنماییم کنه که باید چیکار کنم ؟؟؟
آیا اگه من این کار رو انجام بدم سرورم یه سرور مجازی میشه و یا یه سرور اختصاصی ؟؟؟
آیا به مشکل بر نمی خورم ؟؟؟
دوستان عزیز هرکسی در این مورد می تونه کمکم کنه
-
-
December 4th, 2012 10:38
# ADS
-
December 4th, 2012, 10:52
پاسخ : دوستان کسی میتونه بهم کمک کنه
دوست عزیز این افکار رو از سر بیرون کنید و یک مقدار مطالعه کنید
حرف شما یه جورایی خنده داره
زیرا :
شما نمیتونید سیستم خونتون رو سرور کنید به این دلیل که سرورها خیلی آیتمها دارن که فراهم کردن اونها برای شما در ایران مشکل میشه
تضمین برق
تضمین پورت
تضمین خرابی سخت افزاری
حتی کسانی که الان دیتا سنتر زدن توی ایران توی کار خودشون موندن
-
-
December 4th, 2012, 10:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
lived
دوست عزیز این افکار رو از سر بیرون کنید و یک مقدار مطالعه کنید
حرف شما یه جورایی خنده داره
زیرا :
شما نمیتونید سیستم خونتون رو سرور کنید به این دلیل که سرورها خیلی آیتمها دارن که فراهم کردن اونها برای شما در ایران مشکل میشه
تضمین برق
تضمین پورت
تضمین خرابی سخت افزاری
حتی کسانی که الان دیتا سنتر زدن توی ایران توی کار خودشون موندن
من منظورم این نبود که می خوام با کامپیوتر شخصیم یه دیتا سنتر راه اندازی کنم. منظورم اینه که کامپیوتر شخصیم رو به یه سرور تبدیل کنم و برای ارائه هاست ازش استفاده کنم
-
-
December 4th, 2012, 11:06
عضو انجمن
شما میتونید یه سیستم در یک دیتاسنتر تو ایران مثل تبیان کولوکیشن کنید ،البته هر نوع سیستمی رو قبول نمیکنند ، باهاشون تماس بگیرید و اونها خودشون راهنماییتون میکنند
البته برای شروع کار به نطرم از ریسلری شروع کنید مگر نه 1 2 ماه باید روی سرور کار کنید تا همه مشکلاتی که باهاش برخورد میکنید رو حل کنید ،
اگرم نخواستین نمایندگی بگیرین میتونید سرور کرایه کنید که بازم پیشنهاد نمیشه برای شروع کار سرور کزایه کتید
-