من یه هاست داشتم که به علت مشکلاتش مجبور شدم به هاست دیگه انتقال بدم، بعد از انتقال سایتهام با مشکلاتی روبرو شدن یکی از مشکلات مشکل باز نشدن سایت ها برای خودمه، حالا نمیدونم فقط برا من باز نمیشه یا واسه همه!!!
اگه واسه دیگران باز میشن علتش چیه که سایت ها تو هیچ مرورگری واسه من بالا نمیاد؟؟؟
من سایتم رو اینجا چک کردم
کد:
http://www.intodns.com/asheqane.ir
خطای دی ان اس داره، آی پی قدیم دی ان اس رو هم نشون میده، نمیدونم علتش اینه که بالا نمیاد یا علت دیگه ای داره
راستی اینم بگم با آی پی بدون مشکل وارد سی پنلم میشم ولی با دامین وارد نمیشه...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چطور باید مشکل بالا نیومدن سایت ها برای خودم رو حل کنم و آیا سایت ها برای شما بدون مشکل باز میشه اگه میشه که چرا برای من باز نمیشه
برای ما باز میشه اگر برای شما باز نمیشه ممکنه آیپیتون برای اون سرور بلوک شده باشه ..........
خوده دی ان اس سرور یه مشکل کوچیک داره باید نیم سرور 1 و 2 باید آی پیش عوض شه
می گم این ns1 و ns2 هنوز رو آی پی قدیم هستن!!! مدیر سرور باید اینا رو بذاره رو آی پی جدید!!! در مورد بن بودن آی پی هم گفتم سایت ها برام با چیز شکن هم باز نمیشه پس مشکل یه چیز دیگه ست، میشه مک آدرسم رو هم بن کرده باشن؟
می گم این ns1 و ns2 هنوز رو آی پی قدیم هستن!!! مدیر سرور باید اینا رو بذاره رو آی پی جدید!!! در مورد بن بودن آی پی هم گفتم سایت ها برام با چیز شکن هم باز نمیشه پس مشکل یه چیز دیگه ست، میشه مک آدرسم رو هم بن کرده باشن؟
بله مدیر سرور بایت آی پی هارو عوض کنه.
با مرورگر دیگه تست کردین ببینین سایت باز میشه یا نه؟!