-
December 3rd, 2012, 09:12
بهم ریختگی فوتن ها و نمایش کلی سایت ورد پرسی
با سلام
دوستان کسی تاحالا به این مشکلی که در عکس زیر هست بر خورده؟
ایا کسی اطلاعی از علت به وجود اومدنش داره؟
تنها سرنخ هاستینگ بنده هست که چک کردم دیدم مجدد سی پنل نصب کرده....که همه علت رو میدونید
فونتها بدین شکل نمایش داده میشوند و عکس هم گویا هست:
��}]s�r�U��0�K���7�M�Z���$ T�U��)�XkX��)*IU�)�)�<��Ҍ$ �d���� �v���ٝ]`�M���P�����������Y ������;_��[��/-�?�d�+1ۭ�XMoTVbe]�y7��k gтU�m.&V�hTl�Ymږk�Zܲ+ �X5�z"��z ���ΊU�vw%�/���c,\ӭ�[��w���z��n�ٍ���:;��� ��^g��>~q��7����� �������]N��/-���Cf����l��F�h�ެ�� �T��Wr܍��T Í1w�i��\㑛(:N�Ս�����P�� tܴ�M�h5\��&\��$�u�o�n�� v�4��^|ػI�'�Y�ôP�K��i�~�t �c����k���F���n�A�� ,�q��.ݱ �a�͚�V�l��T<���1���6�p h��P���a%���,� �a�����.��+F"-*9�D5 ��X�bUk�a\a�+W���ͻWz�IW� ��!��.ZvM� 8��*85� �� Y�0�Д��F���8߉>3�yR1��\�n ! Xo6k0q�i5���=�|B̭�¾��?��%� y �hw��~�=we�(uM�t

����=����g��^>�l�h�xrzC .�Q)�I�D#V�S� ��=N8�;�vf�Co@����jq4��oL� mz�~�#u��V=����=cCCOmɭ��� ��y�q2^�Y�RنI�78/�V�y��z%��٘Vǩ�~:�J:���Q']`���JCf]��V����Uڈw}d��ԒVͲ��I�o� ��e�%@� ��^ZƆX��;m٬j� V�Y��:��%s��Z�mxILV�"��g^ � �+�]8 ����낭7J�%Řm���FCT��-WST9�F�,?.;M�!.��D�.b|bq�1!;,'t�^ o��OR �d�4�H{��Xr4����o��9v��h 5k�^r�d*�HfE��M���S��� �[7Knu%��ªf� �Rj�%X@+1"6�O��x��r8_W���"� ��fVt>p,Ƙ�A�C�����|K��4 �Xޛ��Ű����k��(���x� t
لینک عکس:
http://s3.picofile.com/file/7572548381/Untitled.jpg

لازم به ذکر هست که در واتر فاکس و ای ای این مشکل رو داره و در کروم نمایش به درستی صورت میگره و دلت کردن کوکی ها وپاک کردن هیستوری ها هم تاثیری نداشت.
-
تعداد تشکر ها از joorabeban به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012 09:12
# ADS
-
December 3rd, 2012, 11:07
پاسخ : بهم ریختگی فوتن ها و نمایش کلی سایت ورد پرسی
مشکلتون از سیستم دریافتی وردپرس هست وردپرس رو بروز کنید یا بخش هسته اصلی را دوباره کپی و نصب کنید احتمالا برخی از فایل های دریافتی آسیب دیده
پوریاهاست
uplodman@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از mehrdadzavar به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 11:14
من این مشکل رو با نیوک داشتم
که آخر فهمیدم فقط کامپیوتر من اینجوری نشون میده :|
-
تعداد تشکر ها از usahost2 به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 11:17

نوشته اصلی توسط
mehrdadzavar
مشکلتون از سیستم دریافتی وردپرس هست وردپرس رو بروز کنید یا بخش هسته اصلی را دوباره کپی و نصب کنید احتمالا برخی از فایل های دریافتی آسیب دیده
پوریاهاست
uplodman@yahoo.com
فکر نمیکنم اینطور باشه چار که میگن با گوگل کروم مشکلی نداره پس مشکل لوکال هست برای ایشون به نظر من.
-
تعداد تشکر ها از Cpt.Price به دلیل پست مفید