سلام . دوستان برای هاست دانلود ( فیلم ) سرور مجازی با هارد 500 گیگ ( قابل ارتقا باشه ) و رم 2 گیگ نیاز دارم . به قانون کپی رایت گیر ندن . آلمان نباشه چون به کپی رایت گیر داد ! ممنون میشم پینهاد بدین .
سلام . دوستان برای هاست دانلود ( فیلم ) سرور مجازی با هارد 500 گیگ ( قابل ارتقا باشه ) و رم 2 گیگ نیاز دارم . به قانون کپی رایت گیر ندن . آلمان نباشه چون به کپی رایت گیر داد ! ممنون میشم پینهاد بدین .
آفر
CPU : Intel® Core™ i7-2700 Processor
Hetzner
Port 1Gb
Ram 2 gig
hdd 500T
80T ماهانه
makranvps|مکران وی پی اس - فروش سرور مجازی و اختصاصی
آمریکا موجود می باشد .
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 110 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
قبل از سفارش برای ما تیکت ارسال کنید .
صفحه اصلی پورتال - هزارنویس
توجه : قیمت های فوق ماهیانه و در پرتال کاربران هزارنویس نرخ روز آن (ریالی) درج شده است.
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- به دلیل اینکه قیمت های اصلی به دلار، یورو و یا پوند می باشد و ارز دارای ثبات خاصی نمی باشد، لطفا قبل از خرید و تکمیل سفارش برای آگاهی از شرایط و قیمت واقعی به (ریال) با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید. مدت زمان اعتبار قیمت ارائه شده به دلیل قیمت ارز ممکن است متغیر باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
از انگلیس ، آلمان ، فرانسه در خدمتیم
رم 1024 + 500 گیگ هارد = 50.000 تومان
رم 2048 + 500 گیگ هارد = 60.000 تومان
با تضمین آپ تایم و پشتیبانی
سرور مجازی, سرور مجازی ویندوز, سرور مجازی لینوکس, سرور vps
در صورت تمایل به خرید یک سفارش عادی ثبت کنید و تیکت بدید
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
هیچ کدوم از دوستان توجه نکردن و فقط آفر فرستادن ! من گفتم به قانون کپی رایت گیر ندن ! از هتزنر آلمان هم آفر ندین که تا دیشب رو هتزنر بودم و مجبور شدم ازش بزنم بیرون . آمریکا که دیگه اصلا به دردم نمیخوره .
فروش ویژه سرور مجازی USAچهت کسب اطلاع بیشتر با ما در تماس باشید :
CPU : xeon x3460
RAM : 1024MB
HDD : 20G OR 8G SSD
Port : 100
تمدید با 20% تخفیف دائمی
قیمت فروش ویژه : 20000 تومان
هر 100G هارد اضافه 15000 تومان
آیدی های پشتیبانی :
mahdi.scary@att.net
novin_tak9@yahoo.com
شماره تماس پشتیبانی :
گاد سرور | ارتباط با ما | پشتیبانی | سوالات و مشکلات
از انگلیس می تونم بهتون بدم،
با رم 2 گیگ
پهنای باند 2ترابایت (درصورت استفاده منطقی تا 4ترابایت)
ماهانه: 70 تومان
ویرایش توسط gitiserver : December 2nd, 2012 در ساعت 09:32
همیشه زیبایی خوب نیست، اما خوب بودن همیشه زیباست...
سبد خرید - طوبی سرور
+ یک لایسنس لایت اسپید (رایگان)
+ 200 گیگ هارد هدیه (رایگان)
2x Hexa Core 2.20Ghz E5-2430
2 گیگابایت رم کاملا اختصاصی
500 گیگا بایت هارد ساس
پورت 10 گیگا
ماهیانه : 60 هزار تومان
آی دی : muv.online@yahoo.com
ویرایش توسط MUV : December 2nd, 2012 در ساعت 10:48
سلام دوست عزیز
هتزنر به کپی رایت گیر نمیده مگر شخصی یا کمپانی شکایت حقوقی کند اما به تورنت گیر میده بیشترین مشکلاتش برای توررنت و ابوس هست که با چند ترفند اونم حل هست
برای قانون کپی رایت اگر منظور هاست سایت باشه 1 سال هست 10 سایت فیلم بزرگ بدون قانون کپی رایت در حال فعالیت هستن و ... بر روی این دی سی داریم هنوز یک بارم گیر ندادن یا اخطار
اگر خواستین از هتزنر و انگلیس با تضمین چنین مشکلی پیسش نیاد در صورت رعایت موارد تذکر داده شده توسط ما و با کیفیت و تضمین برگشت پول براتون افرهای خوبی دارم
لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب،