نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: چند مشكل بعد از عوض كردن ويندوز لپ تاپ/سادس كمک کنيد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض چند مشكل بعد از عوض كردن ويندوز لپ تاپ/سادس كمک کنيد

سلام خدمت دوستان
    راستش من تا به الان ویندوز اورجینال لپ تاپم رو داشتم و یه ویندوز جدید گرفتم الان اومدم ویندوز رو عوض کردم یعنی یکی دیگه نصب کردم.متاسفانه الان میبینم یه سری مشکلات کوچک پیش اومده و ازونجایی که توی این زمینه زیاد وارد نیستم اینجا تاپیک باز کردم.اگر میبیند پاسخ سوالی رو میدونید و یا میتونید کمک کنید دریغ نکنید...توی عملکرد ویندوز اینجور که میبینم مشکلی نداره فقط چند مورد زیر رو من میبینم:

1- بزرگی gadget های روی دسکتاپ و یا فونت های داخل فولدر ها و پنجره ها:
    احساس میکنم گجتهای روی دسکتاپ بزرگ نشون داده میشن...وهمینطور فونت لینکهای داخل پنجره ها و امثال اون بزرگ هست .

من از طریق کلیک راست و screenresolution دو تا رزولوشن دارم یکی 800*800 و یکی هم 1024 که وقتی 800*800 رو انتخاب میکنم خیلی بزرگ میشه دسکتاپ و الان هم روی 1024 هست ... فکر میکنید این مورد چه طور برطرف میشه؟

2- ظاهر ویندوز همچین ماته و نمیشه wndows color رو تغییر داد...قبلا از کنترل پنل میشد windows color رو تغییر داد اما الان نداره همچین چیزی رو .. و نمیشه رنگ ویندوز رو عوض کرد...الان تم windows 7 از سری aero هست که windows color اون sky هست منتها وقتی روش کلیک میکنم برای تغییر رنگ صفحه تغییر رنگ ظاهر نمیشه و یه راست میره یه اون پنجره ای که فونت هر قسمت ویندوز رو تعیین میکردیم...

3- عدم نمایش اعمالی که با دکمه Fn کیبرد انجام میشه روی دسکتاپ :
    وقتی با استفاده دکمه Fn و سمت بالا پایین صدای لپ تاپ کم و زیاد میشد روی دسکتاپ یه تصویری میومد که نشون میداد valume داره کم میشه یا زیاد یا مثلا وقتی caps lock روشن و خاموش میشد یه تصویر هشدار دهنده میشومد که شبیه قفل بود که باز و بسته میشد یا همینطور روشن خاموش کردن وای فای و ...
    الان اونا نمایش داده نمیشه ولی درست عمل میکنه . مثلا وایفای روشن خاموش میشه منتها اون تصویر هشدار دهندش روی دسکتاپ ظاهر نمیشه .

4- وبکم :
    یه برنامه پیشفرض ACER داشت واسه وبکمش که با اون میتونستی ازش استفاده کنی منتها اون الان نیست...

5- بیرنگ بودن و مات بودن ویندوز نصب شده هم مورد دیگه هست که کلا کیفیت پایینی داره همه چیز . چرا ؟

6- موقع اجرای فایلهای اوتوران اولش پیغام میده macromedia flash player نصب نیست و از اینا ...

7- همییشه اتصال به وای فاش در حالت limited access هست و یه مثلث زردرنگ روی آنتن وای فای در تاسم بار هست.مشکل از مودم نیست و با ویله های دیگه کانکته فقط روی این لپ تاپ اینطوره

مشخصات لپ تاپ : acer 5250-bz479
    win 7 ultimate SP1

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : چند مشكل بعد از عوض كردن ويندوز لپ تاپ/سادس كمک کنيد

بله ؛ چه پاسخهای گرمی :دی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)