-
November 19th, 2011, 16:00
تعرفه خدمات adsl
اول این رو بخونید : تعرفه ADSL
نکته ها :
هزينه مودم و راهاندازي آن بعهده مشترك خواهد بود.
بابت راهاندازي سرويس نيز نبايد هزينهاي از مشتركين دريافت شود.
شركتهاي ارائه دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
ضمناً كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه نمود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP و رعايت منافع طرفين، خدمات مذكور را ارائه نمايد. بديهي است در صورت عدم مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20% بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه نمايند. همچنين شركتهاي PAP ميبايستي كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح نمايند.
همچنين روابط عمومي سازمان اعلام نمود كليه مشتريان در صورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و مناطق هفتگانه گزارش نمايند.
سوالی که الان واسم پیش اومده اینه که همه ارائه کننده ها باید همین سرویس هارو بفروشن و سرویس حجمی دیگه نباید ارائه بشه !؟
هزینه راه اندازی این مدل سرویس ها فقط رایگانه ؟!
نرم افزار تست سرعت چی نصب میکنن ؟!؟! :دی
خیلی از شرکت ها سرویس حجمی فروختن ! باید تبدیل کنن به این سرویس ها توی یک ماه ؟!
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011 16:00
# ADS
-
November 19th, 2011, 16:36
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 16:51
عضو انجمن
پاسخ : تعرفه خدمات adsl

نوشته اصلی توسط
0060
بله همه باید همین ارائه بدن
بجز این مدل قرار نیست مدل دیگه ارائه بشه
فعلا در حد همین حرف زدن تا اجرا شدنش

همین الانش هم سرویسهای نامحدودشون فقط اسمش نامحدود مصرفت مثل من بالا باشه اشتراکتو میبندن
قیمتاش که خلی خوبه 128 الان من دارم 29 تومن میدم این زده 9900 یعنی 20 تومن کاهش
با 128 مگه چقدر میشه دانلود داشت که بخوان ببندنش ؟؟؟؟ 
توجه داشته باشید که سرویس هایی که هم اکنون بیشتر شما در حال استفاده از اونها هستند میزان اشتراکشون 1 به 10 نیست و معمولا 1 به 4 و 1 به 6 - 7 هست !
فقط 1% فرض کنید که همین فردا تعرفه ها همین شد ، مطمئنا اگر نامحدود بشه کاربر ایرانی کامپیوترش رو سرور میکنه یه موتور هم بقلش . شب و روز روشن در حال دانلود ! اگر میزان اشتراک 1 به 10 باشه . به نظرتون به هر نفر چقدر پهنای باند میرسه ؟؟؟؟ تو جامعه ی ما هنوز مصرف بهینه جا نیوفتاده . نمیدونن که اگر مثلا هر ماه به جای 30 گیگ 20 گیگ مصرف داشتند ، هزینه ای که دولت برای تامین پهنای باند میکنه ، کمتر میشه و میتونه تو جاهای دیگه سرمایه گذاری کنه . بحث سر 3 یا 4 نفر نیست . بحث سر یک ملته !
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2011, 17:01
عضو انجمن
18 گیگ دانلود کردم الان 10 روزی میشه سرعتمو محدود کردن روی 2-3 کیلو بایت تا اول ماه باید بسازیم و بسوزیم
مطمئن باشید اگه نامحدود بدن همین قوانین رو براش میزارن که به قول خود شرکت که زنگ زدم مصرف بی رویه
بکنید اشتراکتون اینجوری محدود میشه
ولی در کل حرف شما درست نامحدود بشه خلاف حرفای وزیر ارتباطات که گفته بود باید به صورتی باشه که با کاهش سرعت روبرو نشیم ولی 100% کاهش سرعت خیلی زیادی خواهیم داشت
-
-
November 19th, 2011, 17:53
عضو انجمن
بنده اقدام کردم از صبانت نا محدود بگیریم دوستان حتما در جریان کیفیت صبانت هستن کارمندش برگشت گفت اصلا توصیه نمی کنیم و مسولیت عدم متصل شدن به عده ی خودتون هست گفت 128 واقعی حالا بهترین حالت 20 کیلوبایت بر ثانیه بین 10 نفر شیر شده همه ی کسایی هم که نا محدود میگیرن مشخصه واسه چی می گیرن اکثرا برای دانلود خوب ببینید چی می شه دیگه .
-