بنظرشما چه سایتی بزنم که بگیره چون الان این قدر سایت ها زیاد شدن که نمی دونم تو کدومش می تونم موفق باشم
بنظرشما چه سایتی بزنم که بگیره چون الان این قدر سایت ها زیاد شدن که نمی دونم تو کدومش می تونم موفق باشم
با سلام
موفقیت در یک سایت به زمان،انرژی و کوشش شما بستگی داره
به نظر من هر سایتی میتونه بگیره
چند موضوع وجود داره اینکه شما میخواهید طبق قوانین جمهوری اسلامی جلو رورید ؟ یا نه ؟ شیلتر شدن براتون مهمه ؟ یا نه ؟
سایت های فوق عالی :
دانلود موزیک
دانلود فیلم
دانلود نرم افزار
دانلود بازی
این قبیل سایتها خیلی سریع جون میگیرن
سعی کنید سایت شما در مورد یک موضوع خاص باشه نه کلی
انقدر سایت ها و فروم ها زیاد شدند که نمیشه دقیق گفت چه سایتی در یک زمان معین بازدید خوبی داشته باشه
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
دوست عزیز قبلا بحث شده :
www.webhostingtalk.ir/f41/45409/
به نظر من هر نوع سایتی که میزنید ولی باید به این نکته توجه کنید که نیرو و زمان به اندازه کافی بگذارید من هم میخواستم سایت بزنم ولی دیدم که وقت کافی ندارم اصلا بالا نمیومد و اصلا موفق نشدم در کلّ صرف نیرو و وقت کافی مهم هست اصلا مهم نیست که چه سایتی با چه موضوعی باشه مهم مقدار صرف زمان و نیرو هست البته تجربه هم مهم هست تا بتونید سریع سایت را بالا بیارید به در ضمن در کنارش یه سئو کار قوی باشید یا یه سئو کار داشته باشید
از همه اینها مهم تر داشتن بودجه کافی برای تبلیغ هست
سایت فیلم خوبه اما من خودم خواستم بزنم وجدانم اجازه نداد بزنم فیلم .... دلار هزینه میشه ما به راحتی برای دانلود میزاریم
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سعی کنید ایده جدیدی داشته باشید
یه موضوعی که بتونید در صورت پیشرفت بشید سایت مرجع مثل همین وب هاستینگ تالک!
دیگه بقیه اش به کار و تلاش خودتون بستگی داره
سلام داداش.چقدر سرمایه داری؟اگه سرمایت زیاد باشه من یه ایده دارم که باید 2 تومنی پول داشت.اگه میتونی پی ام بده.ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)