سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
KasperSky Internet Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون
کسپرسکی اینترنت سکوریتی
آویرا پرمیوم سکوریتی
سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون
![]()
KasperSky Internet Security Or AVG
دلیل هم بگید لطفا
با هر 2 تاش کار کردم.
روزی به من حداقل 10 بار اتک میدن
آویرا مقاومه اما نه در حد کسپر ، بعد موقعی که اتک می دن یه صدایی در میاره از کیس شب از خواب می پری !
کسپر اسکای خیلی کامله به نظر من
فقط 1 بار هک شدم اونم نمی دونم چش شده بود !![]()
فقط KasperSky Internet Security با لاینس توصیه میشه
KasperSky Internet Security به نظر من یکی از قدرتمند ترین های جهان و دومین تامین کنند امنیته
بین این دو تا KasperSky Internet Security رو پیشنهاد میکنم ....
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
KasperSky Internet Security به نظر من یکی از قدرتمند ترین های جهان و دومین تامین کنند امنیته
بین این دو تا KasperSky Internet Security رو پیشنهاد میکنم ....
آویرا واقعا هم سبکه و هم وحشی
فقط تنها مشکلش پیدا کردن کلید هست که اونم خواستی بگو چند تا پروموشن چوب بدم بهت حال کنی
اکثرا 92 روزه هستند.
یه بار یه تاپیکی دیدم که آنتی ویروس ها رو طبقه بندی کرده بود و برای هر قسمت امتیاز داده بود.
کسپر و آویرا هر دو امتیاز 9/10 رو گرفته بودن و از بقیه بالا تر بودن. تنها نمره ی ای که آویرا کم بود بخش آپدیت و کلیدش بود. که البته اگه بری قانونی بخری دیگه این مشکلات هم نداره
اگه پیدا کردم می ذارمش حتما
آویرا من نصب داشتم یک ویروسی سیستممم گرفت که سرعت اینترنت کم شده بود کل سیستم سرچ کردم ویروسی پیدا نکرد آویرا سپس رفتم avg نصب کردم و سرچ کردم نه تا ویروس پیداکرد که آویرا پیدانکرده بود. البته بگم مشکل اینترنتم حل نشد و مجبور شدم که ویندوز عوض کنم ولی مساله اینجاست که نه تا ویروس داخل درایور ویندوز من بود که آویرا پیدا نکرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)