-
April 7th, 2012, 21:53
چه سایتی بزنم که بگیره ؟؟؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم که با چه موضوعی سایت بگیرم که رقیبام کمتر باشه و بتونه رشد کنه ؟؟؟
امروزه تا دلت بخواد سایت نرم افزار و موزیک و فیلم و موبایل و هاستینگ و ... هست آدم واقعا ناامید میشه برای زدن سایت
کسایی که میتونن خواهشن راهنمایی کنن
ممنون
-
-
April 7th, 2012 21:53
# ADS
-
April 7th, 2012, 22:00
پاسخ : چه سایتی بزنم که بگیره ؟؟؟
-
-
April 7th, 2012, 22:00
عضو انجمن
سایت اموزشی اما اموزش هاتون رو بفروشید
-
-
April 7th, 2012, 22:03

نوشته اصلی توسط
vps238
چت روم بزن
ممنون بابت نظر اما تو فاز یه سایت های دیگه هستم
-
-
April 7th, 2012, 22:03
-
-
April 7th, 2012, 22:04

نوشته اصلی توسط
bepad
سایت اموزشی اما اموزش هاتون رو بفروشید
امروزه سایت آموزشی خیلی زیاده اونم همش رایگان ، فکر نکنم پولیش زیاد بگیره
-
-
April 7th, 2012, 22:04
عضو جدید
به نظر من اراده مهمه به فکر این نباش که این همه سایت موزیک و دانلود و هاستینگ و ... هست خودت تصمیم بگیر روش وقت بزار و کار کن نا امید هم نشو. وضعیت کار و شغلهای دیگه هم همینه فقط به موضوعی که میخوای کار کنی امیدوار باش. هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمکت کنه که از چی شروع کنی
-
تعداد تشکر ها ازramtin140 به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 22:05

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
گــــــــــــــــــــــــ ـیم آنلاین

خودم تو 6 تاش عضوم از چیتوز بگیر تا جنگ خان ها اما ممنون بابت نظرت
-
-
April 7th, 2012, 22:13
عضو انجمن
با عرض سلام
ببینید به قول شما الان تا دلت بخواد سایت نرم افزار و ... هستش که آدم نا امید میشه سایت اینچنینی بزنه !
در حالی که به عقیده من این یک باور نادرستی است - چرا که شما میتونید در یک سایت نرم افزار خیلی کارها بکنید ( از آموزش های تخصصی کامپیوتر گرفته تا ..... ) که سایت شما رو از سایر سایتها متمایز کنه !
الان بعنوان مثال یک سایت درست و حسابی موبایل تو اینترنت ایران نیستش که همه موبایل ها و سیستم عامل ها رو تحت سلطه خودش قرار بده و خیلی از نرم افزار های موبابل ها رو ( چه پولی - چه رایگان ) در اختیار کاربران خودش قرار بده . ( منظورم یک سایت مرجع بود )
الان تو ایران 80 % سایت های موب شبیه هم هستند که دسته بندی هاشون گاهی پیش میاد که کپی هم دیگه هست و تم نوکیا 1200
رو واسه دانلود گذاشتن !!!
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mehran00
خودم تو 6 تاش عضوم از چیتوز بگیر تا جنگ خان ها اما ممنون بابت نظرت
برای بازی آنلاین هم باید واسه اسکریپتش هزینه کنی ( الیته اگه بخوای درست و حسابی کار کنی ) بعد بازی آنلاین سرور قدرتمند میخواد که همزمان 1000 نفر آنلاین بازی کنند بتونه ساپورت کنه و کم نیاره !
1 - سایت نرم افزار ( به شیوه جدید )
2 - سایت موبایل ( سایت مرجع )
3 - سایت اخبار تکنولوژی ( اخبار به روز و جذاب )
و ...
-
تعداد تشکر ها ازH.G.N به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2012, 22:16
عضو جدید
میخوای وارد هر سایتی بشی باید اول علاقه داشته باشی بعدشم تخصص داشته باشی ! همین بقیه به ک..ت :دی
-
تعداد تشکر ها ازcmorgh93 به دلیل پست مفید