-
December 27th, 2009, 12:12
عضو انجمن
-
-
December 27th, 2009 12:12
# ADS
-
December 27th, 2009, 12:17
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی برای بستن سیستم.
با 400 تومن میخواید بترکونید ؟
خیلی کمه
-
-
December 27th, 2009, 12:24
عضو دائم
سرعت و کیفیت بترکونه و برای ارتقا هم بعد ها دچار مشکل نشم.
با 400 تومن بیشتر از سی پی یو Core2Due و رم DDR2چیزی گیرت نمیاد ها
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2009, 12:36
عضو انجمن
حالا شما بگید 500-600 مشکلی نداره. من در حد خودم بترکونم که خونمون بره هوا کافیه....
-
-
December 27th, 2009, 12:48
عضو انجمن
دقیق بگو برای چه کاری میخوای تا بشه پیشنهاد داد ... تا اینجا فقط میدونیم که بازی نمیخوای بکنی !!!
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
December 27th, 2009, 12:56
عضو انجمن
خب کارایی که با یه سیستم خونگی میکنن ولی جونش باید بیشتر باشه چون شاید زد به سرم 2 ماه خاموشش نکردم.
برای طراحی و برنامه نویسی و همین جور چیزا. اینطوری نباشه که تا یه آنتی ویروس نصب میشه روش دیگه دیزلی بشه. سرعت لود ویندوز و نرم افزارها بالا باشه. هر دقه led قرمز کیس روشن نباشه ( ینی رمش پر نشه ) کرش نکنه.
قابلیت های گرافیکی لینوکس و سون به راحتی اجرا بشه.
یه سیستم کاربردی (از نظر سایت خودتون fanoos ) ولی فقط کیس.
سرو صدا هم نده. الان سیستم من ماشاالله با باند فرودگاه رقابت میکنه تو صدای فن...
در کل سرعت مد نظرم هست.
ویرایش توسط jgvr : December 27th, 2009 در ساعت 13:01
-
-
December 27th, 2009, 13:12
عضو انجمن
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
December 27th, 2009, 13:15
عضو انجمن
-
-
December 27th, 2009, 13:43
عضو انجمن
ببخشید طول کشید این کروم نمیدونم چرا هی کرش میکنه
اول یه توضیحی بدم ... من کلا به کسانی که زیر 1میلیون میخواند خرج بکنند همیشه amd پیشنهاد میدم چون کارایی بالاتری ارئه میده ...
خوب پیشنهاد من اینه :
main : giga GA-MA785UD3H
cpu : AMD Athlon II X2 250 - 3.0GHz
HDD : 500 gig samsung - seagate
RAM : king max 2gig ddr2 800
ODD : samsung dvdrw - 22x sata
power : green 485 A
توضیحات : مادربورد چون یه گرافیک قوی روش هست به راحتی جوابگوی شماست حتی باهاش بازی هم میتونید بکنید ... دو تا اسلات هم برای اضافه کردن کارت گرافیک داره برای روز مبادا
سی پی یو چون دو هسته ای هست و نسل جدید amd هست دمای کمتری داره ضمن اینکه از قدرت پردازش کارهای شما مطمئنا به راحتی برمیاد
هارد به میزان حجم کاریتون بستگی داره اما من 500 فعلا براتون نوشتم که مارک سامسونگ سری f بسیار معروف و با قدرت هست ... که البته کم پیدا میشه ...
رم چند وقتی هست گرون شده ... البته با 2گیگ به مشکل خاصی بر نمی خورید .. اما خواستید میتونید 2تا 2گیگ بگیرید ...
و پاور اینکه .. 485 وات مسلما برای شما بسیار زیاد هست .. اما به دلیل انتخاب شده : 1- فن پاور سیستم تنظیم دما داره و خودش سرعتش کم یا زیاد میشه که باعث میشه صدای کمتری تولید بکنه ... دوم اینکه اگر در آینده خواستید سی پی یو را عوض کنید و نسل جدید بزارید .. فیش مربوط به مادربورد را داشته باشد .. سوم اینکه می تونید یک کارت گرافیک با قدرت بالا هم بزارید بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد .. البته میل خودتون هست و میتونید از 435 هم استفاده کنید که 10 تومن ارزون تر هست
اما قیمت ها :
115
75
50
40
30
55
با مابقی پول هم هر کیسی خواستید میتونید بگیرید البته پیشنهاد من یک مدل از گرین هست که حول حوش 50 تومن مدل های عالی و قشنگی داره
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

نوشته اصلی توسط
kambiz18

منم همین مشکل رو دارم
تا 30 متر برد صدا داره نمی دونم چی کار کنم
صدای همه رو در اورده :دی
یکمی به خودت زحمت بده در کیس را باز کن فنش رو تمیز کن .... درست میشه ... اگه درست نشد برو 5تومن خرج کن .. یه فن براش بگیر خیال خودت و خانواده رو راحت کن
ویرایش توسط h_zaman06 : December 27th, 2009 در ساعت 13:42
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
تعداد تشکر ها از h_zaman06 به دلیل پست مفید
-
December 27th, 2009, 14:01
عضو دائم
فکر کنم با این هزینه cpu فنوم هم بتونن بگیر چرا اتلون؟
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-