نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل خیلی جدی من با پاک شدن اطلاعات

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض مشکل خیلی جدی من با پاک شدن اطلاعات

سلام دوستان
    دیروز بعد از ظهر یه اشتباهی کردیم یه اف تی پی واسه کسی ساختیم به پابلیک اچ تی ام ال دسترسی دادیم
    موقع پاک کردن به دلیل نبودن حواس و اشتباه پاک کردن یوزر با فولدر رو زدم در عرض 5 ثانیه دیدم کل سایت پاک شد !! یعنی 600 مگ اطلاعات در عرض 5 ثانیه پاک شد مسخره ..
    الان به هاست میگم بک اپ برگردون اون میگه به سرور گفتم سرور میگه بک اپی که گرفتیم خرابه !!! واقعا دارم حرسم در میاد .. اگه تا عصر هاست واسم کاری نکنه که قطعا میام اینجا و معرفیش میکنم
    ولی میخوام ببینم راهی جز بک اپ نیس ؟؟ تو کامپیوتر هرچیو پاک میکنی میره تو سطل اشغال یعنی سی پنل تا پاکو میزنی کلا فرمت میکنه؟؟ یعنی رو هارد اون سرور در عرض 5 ثانیه همه چی پاک میشه ؟؟!؟؟
    بابا لطفا اگه راهی هست بهم بگید 600 مگ اطلاعات با بدبختی سر هیچو پوچ داره از دست میره به خدا
    کمکم کنید

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل خیلی جدی من با پاک شدن اطلاعات

کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککک

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

اگر بکاپ رو تنظیم کرده باشند روی تایم مشخصی، بکاپ گرفته شده و به راحتی قابل بازگردانی هست.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mdake.com نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دیروز بعد از ظهر یه اشتباهی کردیم یه اف تی پی واسه کسی ساختیم به پابلیک اچ تی ام ال دسترسی دادیم
    موقع پاک کردن به دلیل نبودن حواس و اشتباه پاک کردن یوزر با فولدر رو زدم در عرض 5 ثانیه دیدم کل سایت پاک شد !! یعنی 600 مگ اطلاعات در عرض 5 ثانیه پاک شد مسخره ..
    الان به هاست میگم بک اپ برگردون اون میگه به سرور گفتم سرور میگه بک اپی که گرفتیم خرابه !!! واقعا دارم حرسم در میاد .. اگه تا عصر هاست واسم کاری نکنه که قطعا میام اینجا و معرفیش میکنم
    ولی میخوام ببینم راهی جز بک اپ نیس ؟؟ تو کامپیوتر هرچیو پاک میکنی میره تو سطل اشغال یعنی سی پنل تا پاکو میزنی کلا فرمت میکنه؟؟ یعنی رو هارد اون سرور در عرض 5 ثانیه همه چی پاک میشه ؟؟!؟؟
    بابا لطفا اگه راهی هست بهم بگید 600 مگ اطلاعات با بدبختی سر هیچو پوچ داره از دست میره به خدا
    کمکم کنید
    با سلام

هیچ راهی نیست و توی Cpanel و .... تا حذف رو بزنی به صورت کامل پاک میشه

شما خودتون باید همیشه از هاست سایتتون بک آپ داشته باشید

البته اینکه جایی که ازش سرور میگیرید گفته بک آپ خرابه یکم عجیبه بهشون بگید بک آپ های قبل رو ریستور کنن
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

از هاستینگ بخواهید بک اپ های خیلی قدیمی تر را ریستور کنند.اگر بهانه های واهی می آورند بدانید و آگاه باشید بک آپی وجود ندارد !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    49 پست

میشه هارد سرور رو ریکاوری کرد ؟؟
    دارم قاطی میکنما ...
    من نمیتونم 1 گیگ رو هره فته دانلود کنم که بابا رو هاست بک گرفته بودم که اون لعنتی هم پاک شد

عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    487
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mdake.com نمایش پست ها
    میشه هارد سرور رو ریکاوری کرد ؟؟
    دارم قاطی میکنما ...
    من نمیتونم 1 گیگ رو هره فته دانلود کنم که بابا رو هاست بک گرفته بودم که اون لعنتی هم پاک شد
    روی یه سرور بک آپ بگیرید!خیلی راحت! :دی

برای برگردوندن برید توی cPanel ببینید بک آپ Daily موجود هست یا نه! اگه موجوده بزنید بک آپ میاد! و امکان ریکاوری هارد برای شما فکر نکنم انجام بشه و انجام هم بشه هزینه گزافی هاستینگ از شما خواهد گرفت.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)