سلام
سرور مجازی با مشخصات زیر میخام
هارد 70 گیگ
پهنا نامحدود
رم هم 2 باشه
اپتایم هم تضمینی تضمینی تضمینی باشه
حتما تا حداقل 2 روز برای تست میخوام و بعد وج رو پرداخت میکنم
لطفا قیمت های نجومی ندین و قیمت رو به سالیانه و با تخفیف بگید
خیلی ممنونم
سلام
سرور مجازی با مشخصات زیر میخام
هارد 70 گیگ
پهنا نامحدود
رم هم 2 باشه
اپتایم هم تضمینی تضمینی تضمینی باشه
حتما تا حداقل 2 روز برای تست میخوام و بعد وج رو پرداخت میکنم
لطفا قیمت های نجومی ندین و قیمت رو به سالیانه و با تخفیف بگید
خیلی ممنونم
از فرانسه با تضمین آپ تایم : سرور مجازی, سرور مجازی ویندوز, سرور مجازی لینوکس, سرور vps
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
از انگلستان-رداستیشن با منابع اختصاصی در امضا موجوده
از امریکا در خدمتیم دوست من ...
سبد خرید - Web Host Persia
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
با سلام
از آمریکا
Ram : 2048 MB - HDD : 140 GB
CPU : Intel® Xeon® E5335 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 50 هزار تومان
http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=29
از آلمان
Ram : 2048 MB - HDD : 140 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 45 هزار تومان
http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=31
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
ویرایش توسط aligoli : November 3rd, 2012 در ساعت 01:15
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
دوستان برای تست هم میدین دیگه
من میخوام سایت چندتا شرکت معتبر رو ره اندازی کنم و نمیخوام هر روز مشکل بالا نیومدن سایتو داشته باشم
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
عودت وجه تا 7 روز هست اما تست نمیدیم می تونید وجه رو پس بگیرید
قیمت سالانه هم 20% تخفیف میخوره
لیست پنل ها: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62272/ |با منابع اختصاصی و پورت 1 گیگ
با سلام.
با آیدی بنده در تماس باشید پیشنهاد خوبی براتون داریم.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)