-
July 15th, 2012, 17:32
عضو انجمن
مشکل در ip استاتیک. کمک کنید تشکر بگیرید!
سلام.
من یه کامپیوتر دارم و چند نفری با دوستام یه اینترنت پر سرعت راه انداختیم. یه vmware نصب کردم و توش چند تا ویندوز که میخواستم بدم به دوستام. یه جورایی میتونم بگم مثل سرور مجازیه.
همه ی این ها به کنار مشکل من ip هست
هیچ راهی نیست که من ip استاتیک نخرم و برای هر کدوم از ویندوز ها یه ip جدا تعریف کنم؟ دستی نمیشه وارد کرد؟ اگه هیچ راهی نیست بگید غیر از ip استاتیک خرید راه های به صرفه تری برای این کار هست؟
من یجا شنیدم که گفتند شما یک آی پی اختصاصی بخرید بعد برای هر سرور پورت جدا قرار بدید. آموزشش هم توی این انجمن گفت هست ولی من نمیدونم چی رو جستجو کنم. خواهشا کمک کنید
خواهش میکنم نگید که این کار رو نکن به صرفه نیست و از این حرفا... فقط راهنمایی کنید که چه راه هایی هست
خیلی ممنونم
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2012 17:32
# ADS
-
July 17th, 2012, 00:21
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ip استاتیک. کمک کنید تشکر بگیرید!

نوشته اصلی توسط
alireza.076
سلام.
من یه کامپیوتر دارم و چند نفری با دوستام یه اینترنت پر سرعت راه انداختیم. یه vmware نصب کردم و توش چند تا ویندوز که میخواستم بدم به دوستام. یه جورایی میتونم بگم مثل سرور مجازیه.
همه ی این ها به کنار مشکل من ip هست
هیچ راهی نیست که من ip استاتیک نخرم و برای هر کدوم از ویندوز ها یه ip جدا تعریف کنم؟ دستی نمیشه وارد کرد؟ اگه هیچ راهی نیست بگید غیر از ip استاتیک خرید راه های به صرفه تری برای این کار هست؟
من یجا شنیدم که گفتند شما یک آی پی اختصاصی بخرید بعد برای هر سرور پورت جدا قرار بدید. آموزشش هم توی این انجمن گفت هست ولی من نمیدونم چی رو جستجو کنم. خواهشا کمک کنید
خواهش میکنم نگید که این کار رو نکن به صرفه نیست و از این حرفا... فقط راهنمایی کنید که چه راه هایی هست
خیلی ممنونم
واسه شبکه داخلی استفاده می کنید؟
-
-
July 17th, 2012, 00:28
عضو انجمن
منظور شما رو متوجه نشدم. ولی فکر کنم اینجوری که از توضیحات معلومه
-
-
July 17th, 2012, 00:35
عضو انجمن
ببنید اگر شما از یک اینترنت به عنوان gateway استفاده می کنید و نیازی ندارید که این ای پی ها خارج از این شبکه استفاده شوند می تونید از ای پی های مجازی به این شکل
199.168.0.1 و 192.168.0.2 و ... استفاده کنید
برای مثال فکر کنید یک کافی نت داریم و چندین کامپیوتر که مدیر کافی نت باید به همه دسترسی داشته باشه (به گونه ای اینگار مجازی سازی شده است)
خوب حالا ای پی سرور اصلی رو که به عنوان روتر استفاده می شه 192.168.0.1 می ذاریم و بقیه کامیپوتر ها با استفاده از 192.168.0.1 اینترنت می گیرند و با ای پی های 192.168.0.2 و .... دسته بندی می شوند
-
-
July 17th, 2012, 00:41
عضو انجمن
نه اینجوری که فرد نمیتونه ریموت بگیره. توضیحات نشون داده که برای چه کاری میخوام
-
-
July 17th, 2012, 00:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza.076
نه اینجوری که فرد نمیتونه ریموت بگیره. توضیحات نشون داده که برای چه کاری میخوام
همون طور که بهتون گفتم اگر شبکه داخلی باشه می تونه ریموت کنه
-
-
July 17th, 2012, 01:10
عضو انجمن
فکر نکنم داخلی باشه. چون کسایی که با من هستند از شرکت های دیگه سرویس میگیرند و داخل شهرستانی که من هستم زندگی نمیکنند
-
-
July 19th, 2012, 19:41
عضو انجمن
سلام
استفاده از team viewer بد نیست چون می تونید با وجود آی پی Invalid هم ریموت داشته باشید ولی بحثی که به وجود میاد سرعت هست
و البته اگر بتونید یک شبکه مجازی V-P-N درست کنید که دوستانتون بهش وصل بشن هم می تونید با استفاده از آی پی Invalid به ریموت دسترسی داشته باشید
اگر منظورتون رو درست متوجه نشدم عذر خواهی می کنم
موفق باشید
-
-
July 19th, 2012, 19:49
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز نظر من اینه شما بیا اینترنت رو به صورت ppoe ست کن روی مودم و برای اون ویندوز هایی که توسط وی ام ور نصب کردی گت وی مودم رو بده و ما بقیش هم ای پی تو یک رنج تعریف کن انشاالله حل میشه مشکلت.
موفق باشید
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
-
-
July 20th, 2012, 02:17
عضو انجمن
دوستان. من از یکی سوال کردم گفت یه آی پی اختصاصی تهیه کن بعد برای هر سرور یه پورت جدا تعریف کن
مثلا
سرور یک: 192.5.8.5:2555
سرور دو: 195.5.8.5:2256
ولی نمیدونم آموزش اینکارو توی کجای انجمن پیدا کنم، چه عبارتی رو جتستجو کنم!
-