-
November 10th, 2012, 03:26
عضو جدید
سوالاتی در باره وی ام ور VMware
سلام
من یک سرور اختصاصی از hostpolis تهیه کردم . نوع سیستم عامل VMware انتخاب کردم . حال اطلاعات سرور رو برام ارسال کردن .
ACCESS CODES FOR SERVER که حاوی یک یوزر و پسورد هست
و
IP ADDRESSES که حاوی Primary IP address و Primary IP mask و Gateway
و
SECONDARY IP ADDRESSES که حاوی Usable secondary addresses و دارای یک تعداد ای پی
من سرچ زیاد کردم ولی یک سری اطلاعات پراکنده به دستم رسید من الان برای اتصال اولیه و ساخت سرور مجازی ( ویندوز و لینوکس و میکروتیک ) باید چیکار کنم Sphere Client رو هم دانلود کردم و نصب کردم .
دوستان اگر کسی هست برای آموزش ( با هزینه ) آنلاین و تلفنی ( خودم میزنگم ) لطفا ایمیل و آی دی و یک شماره تماس برام پیام خصوصی کنه . لطفا
قابل توجه : هزینه برای آموزش رو پرداخت میکنم . هزینه پیشنهادی را برام پ خ کنید . ممنون
-
-
November 10th, 2012 03:26
# ADS
-
November 10th, 2012, 03:31
عضو دائم
پاسخ : سوالاتی در باره وی ام ور VMware
این ایدی انلاین هستم تشریف بیارید کارتون را میاندازم
++++++++
ویرایش توسط MagicVps.Com : November 10th, 2012 در ساعت 03:44
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2012, 04:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsian2host
سلام
من یک سرور اختصاصی از hostpolis تهیه کردم . نوع سیستم عامل VMware انتخاب کردم . حال اطلاعات سرور رو برام ارسال کردن .
ACCESS CODES FOR SERVER که حاوی یک یوزر و پسورد هست
و
IP ADDRESSES که حاوی Primary IP address و Primary IP mask و Gateway
و
SECONDARY IP ADDRESSES که حاوی Usable secondary addresses و دارای یک تعداد ای پی
من سرچ زیاد کردم ولی یک سری اطلاعات پراکنده به دستم رسید من الان برای اتصال اولیه و ساخت سرور مجازی ( ویندوز و لینوکس و میکروتیک ) باید چیکار کنم Sphere Client رو هم دانلود کردم و نصب کردم .
دوستان اگر کسی هست برای آموزش ( با هزینه ) آنلاین و تلفنی ( خودم میزنگم ) لطفا ایمیل و آی دی و یک شماره تماس برام پیام خصوصی کنه . لطفا
قابل توجه : هزینه برای آموزش رو پرداخت میکنم . هزینه پیشنهادی را برام پ خ کنید . ممنون
سلام
این لینک کلاینت برای ورود به سرور اختصاصی شما است ! لینک ESXI 5 با آی پی ایران دانلود نمی شود !
http://vsphereclient.vmware.com/vsph...0.0-455964.exe
درباره سرور و آموزش های مربوطه !
کانفیگ تمام اکانتینگ ها ! پنل های کاربری ! سیستم عامل ها ! نصب فایروال ! تنظیم سرور دانلود ...
می تونید با در ارتباط باشید با هزینه کمتر و کیفیت بیشتر تضمین ماست !
شماره تماس در امضا موجود است !
Email : ehsan@afshar.pro
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها از ServerDL.com به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2012, 08:57
عضو دائم
یاهو یا گفت و گوی آنلاین در سایت و یا تیکت به شما آموزش خواهیم داد
شک نکنید
موفق باشید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 10th, 2012, 15:49
عضو انجمن
خوب طبق توافق من و اقاي محمد حسين ( ايجاد كننده تاپيك ) توافق نهايي حاصل شد و هزينه اوليه براي اموزش دريافت شد !
پس در نتيجه اين تاپيك بسته اعلام مي شود .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-