-
January 2nd, 2010, 15:45
عضو دائم
gettext php extention
من نرم افزار متن باز گالری2 را نصب کردم
هنگام نصب و بعد از آن با این پیغام مواجه شدم:
Your webserver does not support localization. Please instruct your system administrator to reconfigure PHP with the gettext option enabled.
آیا میشود برای آن کاری کرد
-
-
January 2nd, 2010 15:45
# ADS
-
January 2nd, 2010, 15:51
پاسخ : gettext php extention
آپاچی رو با گزینه زیر دوباره کامپایل کنید، درست میشود.
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2010, 21:49
عضو دائم
می شه بگید از کجا می شه این کار رو کرد؟
این منیجر ما براش مشکلی پیش اومده یکی دو روزی نیست
ممنونم
-
-
January 2nd, 2010, 22:09

نوشته اصلی توسط
irlogo
می شه بگید از کجا می شه این کار رو کرد؟
این منیجر ما براش مشکلی پیش اومده یکی دو روزی نیست
ممنونم
اگر که سی پانل دارید، از eeasyapache باید دوباره کامپایل کنید، اگر هم نه، باید php رو دوباره کامپایل کنید به صورت دستی. فایل رو از php.net دریافت کنید باز کنید، بعدش کامپایل کنید.
-
-
January 2nd, 2010, 22:42
عضو دائم
سلام
من همه موارد رو روی پیش فرضی که منیجرمون رفته بود رفتم جلو و تیک این مورد که شما گفتین رو زدم، توی مرحله آخر گفت :
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups
چی کار کنم؟ قبول کنم؟
-
-
January 2nd, 2010, 23:06

نوشته اصلی توسط
irlogo
سلام
من همه موارد رو روی پیش فرضی که منیجرمون رفته بود رفتم جلو و تیک این مورد که شما گفتین رو زدم، توی مرحله آخر گفت :
Termination of the build process will result in data loss! The build process is designed to run in the background until complete. Prematurely killing this process will leave your Apache configuration in an unusable state requiring restoration from backups
چی کار کنم؟ قبول کنم؟
Yep
-
تعداد تشکر ها از HugeServer به دلیل پست مفید