-
January 24th, 2013, 23:51
عضو جدید
برنامه بازگردانی اطلاعات چه پیشنهاد میدهید؟
سلام.
اطلاعات یه هارد از دست رفته. (با فرمت)
با برنامه get data back ریکاور کردم . بازگردوند اما فایل ها قابل اجرا نیستند. فکر کنم مساله به خاطر SATA بودن هارد باشه (در ساتا بودن هارد اطمینان ندارم. کامپیوتر من نیست)
خواستم بدونم دوستان با برنامه ای تجربه داشته که واقعا جواب بده و فایل ها رو سالم برگردونه!؟
لطفا در صورتی که قادرید لینکه برنامه (در صورت نیاز با سریال یا کراک) قرار دهید...
متشکرم پیشاپیش...
vps uk ba poshtbani 24saate
www.atilhost.ir
dr.reza2010@yahoo.com
09353556922
-
-
January 24th, 2013 23:51
# ADS
-
January 24th, 2013, 23:54
عضو انجمن
پاسخ : برنامه بازگردانی اطلاعات چه پیشنهاد میدهید؟
برنامه gate data back از همه در این زمینه قوی تر هست
اگر نشد یا احمالا درست ریکاور نکردید
یا نیاز به ریکاوری سخت افزاری دارد
-
-
January 25th, 2013, 00:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dr.reza2010
سلام.
اطلاعات یه هارد از دست رفته. (با فرمت)
با برنامه get data back ریکاور کردم . بازگردوند اما فایل ها قابل اجرا نیستند. فکر کنم مساله به خاطر SATA بودن هارد باشه (در ساتا بودن هارد اطمینان ندارم. کامپیوتر من نیست)
خواستم بدونم دوستان با برنامه ای تجربه داشته که واقعا جواب بده و فایل ها رو سالم برگردونه!؟
لطفا در صورتی که قادرید لینکه برنامه (در صورت نیاز با سریال یا کراک) قرار دهید...
متشکرم پیشاپیش...
رو دست این برنامه get data back نیست من حدود7 سال پیش (البته اون موقع در دو نسخه فت 32 و فت 64 ارایه میشد النا فکرمیکنم یکی شده برنامش بصورت یکپارچه )یک هارد که دوبار فرمت و پارتیشتن بندی شده بود ریکاروی کردم باش باراول بعد از اینکه اطالاعات به اشتباهی فرمت و پارتیشن بندی شده بود هارد ریکاروی کردم روی یک هارد دیگر و از شانس بد ما هاردی که دیتا روش ذخیره کرده بودم دیتاش از بین رفته و نا امید از همه جا چون هادر بعداز ریکاروی مجدد پارتیشن بندی کرده بودم و فرمت کرده بودم که دیتا جدید روش بریم بعداز بار دوم هم تغریبا 90% دیتا بدون اینکه مشکلی براشون پیش باید ریکاوری کردم
شاید درست انجام نمیدین
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 25th, 2013 در ساعت 00:30
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
January 25th, 2013, 00:55
عضو انجمن
-
-
January 25th, 2013, 12:13
من پارتیسن هارو کامل دیلیت میکنم ی با برنامه active parttion recovERY اسکن میکنم درایور هارو پیدا میکنه و تو همون کلیک راست روی درایو RECOVER که میزنی درایو رو میاره سر جای خودش
-
-
January 25th, 2013, 21:05
ببین چی میخوای ریکاوری کنی واسه هر چیزی از 1 برنامه استفاده کنید؟عکس و فیلم و موزیک و ... فرق میکنند
-