-
October 13th, 2012, 04:25
چهار سوال درباره خرید از ovh
درود.
دوستان من تصمیم گرفتم برای اولین بار یک Dedicated Server از OVH بگیرم.
اول که سایت اصلا زبان انگلیسی نداره و اون یکی سایتش که انگلیسی هست برای ثبت نام فقط 3 کشور کانادا، ایالات متحده و ایرلند رو داشت.من از همون سایت فرانسوی جلو رفتم.
لینک زیر سرور مورد نظر من هست:
Fiche serveur dédié professionnel EG SSD - OVH
1.در بخش هارد دیسک ها نوع SSD داده شده.فرقش با هارد های عادی چی هست؟ البته از سایت Intel کمی از قابلیت هاشو خوندم ولی تجربه عملی ندارم.
2.در بخش IP ها فقط یک عدد IPv4 میده و بقیه رو بصورت Failover IP میده.توضیحی درباره این Fail Over بدید ممنون میشم.
3.تعرفه های شبکه ای و ترافیکش خیلی مقرون به صرفه هست.آیا مثل هتزنر فقط Upload سرور مورد محاسبه هست؟
4.نمیشه زبان رو به انگلیسی تغییر داد؟
در آخر می خواستم بدونم طی تجربه که داشتید این شرکت نیازی به تایید هویت داره یا نه؟
ممنون از اینکه تجربه خودتون رو انتقال میدید.
ویرایش توسط Ethan : October 13th, 2012 در ساعت 04:48
-
تعداد تشکر ها از Ethan به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012 04:25
# ADS
-
October 13th, 2012, 11:54
پاسخ : چهار سوال درباره خرید از ovh
سلام ؛
چند وقتی هست اگر سیتیزن ایران باشید بهتون سرور نمیدن..
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 14:37
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازsainaweb به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 14:49

نوشته اصلی توسط
sainaweb
من از ساپورتش پرسیدم . گفتند سرویس میدین و این جریان سرویس ندادن به ایرانیا شایعست .

چه خوب.. من که از خیلی چیزای ovh راضی بودم ( نه کیمسوفی )
حالا جواب سوالای استارتر :
1. برای مثال برای کار مجازی سازی .. هارد های SATA II 5.4Krpm حداکثر 12-15 سرور با کیفیت معمولی میتونید هاست کنید ؛ هارد های SATA III 7.2Krpm حداکثر 20-22 سرور با کیفیت متوسط رو به بالا ؛ اما هارد های SSD سرعت رایت و رید فوق العاده بالاتری داره در نتیجه سرورمجازی های بیشتری میتونید میزبانی کنید. اما اگر فضا لازم دارید و سرعت براتون اونطور اهمیت نداره نگیرید.
2.برای هر پک آی پی 2 آی پی ازتون غیر قابل استفاده هستند ؛ پک 3تایی = 1آیپی ؛ 8تایی = 6آی پی 16آی پی=14آیپی 32آی پی=29آی پی ؛ شما میتونید پروفشنال یوز بگیرید که دیگه از ماه بعد پول آی پی ندید. همچنین این دیتاسنتر از 13 کشور اروپایی آی پی بهتون میده!
3.هزینه پهنای باند مناسب هست در مقایسه با دیتاسنترهای آمریکایی مثل xlhost ؛ اگر از ovh.com خرید کنید پهنای باند نامحدود هست.
-
-
October 13th, 2012, 15:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
danitfk
شما میتونید پروفشنال یوز بگیرید که دیگه از ماه بعد پول آی پی ندید.
ببخشید میشه توضیح بدین اگه پروفشنال بگیریم نباید از ماه بعد پول آی پی بدیم؟فرقش چیه؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
-
تعداد تشکر ها از ma3oud91 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 15:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
danitfk
همچنین این دیتاسنتر از 13 کشور اروپایی آی پی بهتون میده!
اگه امکانش هست بگین چه کشور هایی ممنون میشم یــا اگه سخته تایپ کردن لینکش رو بدین خودم ببینم و همینطور اگه امکانش هست بگین یعنی من از 13 کشور رو بگیرم تو پک 16 تــایی ( که شامل 14 آیپی هست ) بهم میدن ؟
✔ Coming Soon With A Bomb ►
Y!ID : Info.7Movie
-
تعداد تشکر ها از cmorgh93 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 15:54

نوشته اصلی توسط
ma3oud91
ببخشید میشه توضیح بدین اگه پروفشنال بگیریم نباید از ماه بعد پول آی پی بدیم؟فرقش چیه؟
آفرهای دیتاسنتر OVH اینطوری هست که شما اگر Professional Use بگیرید فقط ماه اول هزینه آی پی هارو پرداخت می کنید ( چه 1 آی پی چه 64 آی پی ) از ماه های دیگه فقط هزینه Professional Use
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 15:56

نوشته اصلی توسط
cmorgh93
اگه امکانش هست بگین چه کشور هایی ممنون میشم یــا اگه سخته تایپ کردن لینکش رو بدین خودم ببینم و همینطور اگه امکانش هست بگین یعنی من از 13 کشور رو بگیرم تو پک 16 تــایی ( که شامل 14 آیپی هست ) بهم میدن ؟

هلند - سوئیس - چک - آلبانی - اسپانیا - پرتغال - انگلیس - فرانسه - ایتالیا - جمهوری چک - و...
خیر هر پک برای یک کشور .. مثلا شما 2 پک 16 تایی خرید می کنید . یکی انگلستان یکی سوئیس
-
-
October 13th, 2012, 15:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
danitfk
آفرهای دیتاسنتر OVH اینطوری هست که شما اگر Professional Use بگیرید فقط ماه اول هزینه آی پی هارو پرداخت می کنید ( چه 1 آی پی چه 64 آی پی ) از ماه های دیگه فقط هزینه Professional Use
بعد اگه فروفشنال بگیریم هزینه بالاتری نسبت به بقیه سرورها داره؟!!
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
-
تعداد تشکر ها از ma3oud91 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 16:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
danitfk
هلند - سوئیس - چک - آلبانی - اسپانیا - پرتغال - انگلیس - فرانسه - ایتالیا - جمهوری چک - و...
خیر هر پک برای یک کشور .. مثلا شما 2 پک 16 تایی خرید می کنید . یکی انگلستان یکی سوئیس
هر پک رو به یه سرور میدن ؟ یا میشه دو تا پک رو وا3 یه سرور هم گرفت ؟
✔ Coming Soon With A Bomb ►
Y!ID : Info.7Movie
-
تعداد تشکر ها از cmorgh93 به دلیل پست مفید