-
October 12th, 2012, 03:58
درخواست سرور مجازی پابدار و سرعت بالا (بچه مدرسه ای ها نیان تو)
سلام به دوستان و همکاران محترم
فکر میکنم این برای دهمین بار باشه که بنده از طرق مختلف توی سایت دارم درخواست سرور مجازی درست و درمون میدم
عزیزانی که میان پیشنهاد میدن جان مادراتون این توضحات و خواسته ها رو بخونین بعد بیاین طبق درخواست بنده به خودتون زحمت بدین و دو خط بنویسین شرایط رو!!
همین چندی پیش از دوستی سرور گرفتم در همین انجمن که تقریبا هر روز سرور صبحها خاموش میشد و بنده هم بعد از ساعتها چشم دوختن به پینگ و تماشای تایم اوت به ایشون اطلاع میدادم سرور قطعه میگفتن نه روشنه... بگذریم ما از پشت کوه اومدیم دیگه نمیفهمیم!!
دوستان عزیز
بنده سروری میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه!!
1. سرعت دانلود و آپلود حداقل 20 مگ (پایینتر اصلا نمیپذیرم)
2. سی پی یو دو هسته حدافل 1000x2
3. به هیچ عنوان دی سی قطعی تایم اوت یا هر چیز دیگه ای که باعث ایجاد خللی به کار بنده بشه نمیپذیرم و در همین انجمن آبرو شرافت فروشنده رو میبرم بدون هیج تعارفی!!!
4. پورت یک گیگ
5. ترجیحا رد استیشن (فرانسه پیشنهاد ندید)
6. 100 یا بالاتر هارد
7. پهنای باند فعلا مهم نیست
8. به هیچعنوان ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای از روی تمپلیت نصب نشه و فقط فقط خام مورد قبوله
9. مصارف بنده از سرور: تورنت خصوصی ، آپلود ، دانلود خصوصی , اکانت , شاید هم راه اندازی سایت
10. هزینه حداکثری 30 تومن
11. تمامی پروسه های در حال اجرا در تسک منیجر قابل رویت باشه این مورد خیلی مهمه اگر بلد نیستین از دوستان در warez-host بپرسین راهنماییتون کنن
------------------------------------------------------------------------------------
باز هم تاکید میکنم اگر از کیفیت سرورتون مطمئن نیستین و صرفا برای پول میخواین مشتری جذب کنین به هیچ عنوان پیشنهاد ندین
بنده بار اولم نیست، 4 ساله دارم هاست میفروشم و سرور اجاره میکنم و اگر تا الان دست به خرید سرور اختصاصی نزدم به خاطر این بوده که اگر یک درصد هم احتمال بدم نتونم از پس پشتیبانی مشتری بر بیام بهتره که اختصاصی نگیرم فعلاً
به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم... دلیل بر خودنمایی نباشه دوستان همه شما جای استاد بنده هستین ولی باور کنین در این مدت 4 سال انقدر این فروشنده ها اذیت کردن که دیگه مجبور شدم این همه توضیح بدم
منتظر پیشنهاد شما دوستای عزیز هستم
-
تعداد تشکر ها ازmicrobit به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012 03:58
# ADS
-
October 12th, 2012, 04:17
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی پابدار و سرعت بالا (بچه مدرسه ای ها نیان تو)

نوشته اصلی توسط
microbit
سلام به دوستان و همکاران محترم
فکر میکنم این برای دهمین بار باشه که بنده از طرق مختلف توی سایت دارم درخواست سرور مجازی درست و درمون میدم
عزیزانی که میان پیشنهاد میدن جان مادراتون این توضحات و خواسته ها رو بخونین بعد بیاین طبق درخواست بنده به خودتون زحمت بدین و دو خط بنویسین شرایط رو!!
همین چندی پیش از دوستی سرور گرفتم در همین انجمن که تقریبا هر روز سرور صبحها خاموش میشد و بنده هم بعد از ساعتها چشم دوختن به پینگ و تماشای تایم اوت به ایشون اطلاع میدادم سرور قطعه میگفتن نه روشنه... بگذریم ما از پشت کوه اومدیم دیگه نمیفهمیم!!
دوستان عزیز
بنده سروری میخوام که شرایط زیر رو داشته باشه!!
1. سرعت دانلود و آپلود حداقل 20 مگ (پایینتر اصلا نمیپذیرم)
2. سی پی یو دو هسته حدافل 1000x2
3. به هیچ عنوان دی سی قطعی تایم اوت یا هر چیز دیگه ای که باعث ایجاد خللی به کار بنده بشه نمیپذیرم و در همین انجمن آبرو شرافت فروشنده رو میبرم بدون هیج تعارفی!!!
4. پورت یک گیگ
5. ترجیحا رد استیشن (فرانسه پیشنهاد ندید)
6. 100 یا بالاتر هارد
7. پهنای باند فعلا مهم نیست
8. به هیچعنوان ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای از روی تمپلیت نصب نشه و فقط فقط خام مورد قبوله
9. مصارف بنده از سرور: تورنت خصوصی ، آپلود ، دانلود خصوصی , اکانت , شاید هم راه اندازی سایت
11. تمامی پروسه های در حال اجرا در تسک منیجر قابل رویت باشه این مورد خیلی مهمه اگر بلد نیستین از دوستان در warez-host بپرسین راهنماییتون کنن
------------------------------------------------------------------------------------
باز هم تاکید میکنم اگر از کیفیت سرورتون مطمئن نیستین و صرفا برای پول میخواین مشتری جذب کنین به هیچ عنوان پیشنهاد ندین
بنده بار اولم نیست، 4 ساله دارم هاست میفروشم و سرور اجاره میکنم و اگر تا الان دست به خرید سرور اختصاصی نزدم به خاطر این بوده که اگر یک درصد هم احتمال بدم نتونم از پس پشتیبانی مشتری بر بیام بهتره که اختصاصی نگیرم فعلاً
به اندازه کافی تجربه دارم و بارها در کانفیک سرورها کمک دست دیگران بودم... دلیل بر خودنمایی نباشه دوستان همه شما جای استاد بنده هستین ولی باور کنین در این مدت 4 سال انقدر این فروشنده ها اذیت کردن که دیگه مجبور شدم این همه توضیح بدم
منتظر پیشنهاد شما دوستای عزیز هستم
با سلام
موارد بالا که گفته شد که بنده پر رنگش کردم جدا" چیز خوبی هستش ولی شمایی که ادعا میکتید که 4 ساله مشغول این کار هستید هنوز نمیدونید که دیتاسنتر ملک شخصی ما نیست که دان تایم حتی 0.01 هم قبول نمیکنید
در ثانی شما که سروری با مشخصات 100 گیگ هارد - پورت 1 گیگ - و حتما" بالای 1 گیگ رم رو آخه چطور میخواید با 30 هزار اونم با این وضع ارز بخرید ؟
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
DreamServer, HOSSEIN1242000, ilmavps, mariean, mckeen, merci, microbit, navid2zp, P30Tools, seyyed_ahmad, Sindad, spooky021, Tumrusx
-
October 12th, 2012, 04:35
عضو انجمن
سرور مجازی + بردن آبروی شما به هر دلیلی تنها 30 هزارتومان!
-
تعداد تشکر ها ازP30Tools به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 05:09
عضو انجمن
کیفیت را با ما تجربه کنید
این آفر مخصوص کاربرانی هست که دنبال سرور پایدار و با پشتیبانی هستند نه افرادی که فقط دنبال سرور ارزون هستند
سرور مجازی 512
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
20 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته از یاهو - تلفن - تیکت
ماهانه 30,000 تومان
[باران سرور - سبد خرید
Telegram: mehdi_niromandan
-
تعداد تشکر ها ازMehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 08:18
عضو انجمن
رم 1024 سی پی یو 2000
39000 تومان
http://nikserver.com/vps.html
تورنت ممنوع
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 12:24

نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
موارد بالا که گفته شد که بنده پر رنگش کردم جدا" چیز خوبی هستش ولی شمایی که ادعا میکتید که 4 ساله مشغول این کار هستید هنوز نمیدونید که دیتاسنتر ملک شخصی ما نیست که دان تایم حتی 0.01 هم قبول نمیکنید
در ثانی شما که سروری با مشخصات 100 گیگ هارد - پورت 1 گیگ - و حتما" بالای 1 گیگ رم رو آخه چطور میخواید با 30 هزار اونم با این وضع ارز بخرید ؟
با سلام
دوست عزیز کسانی که حرفه ای کار میکنن معمولا سرور رو یکساله یا دوساله میگیرن و نرخ ارز تاثیری رو تعرفه هاشون نداره و اگر هم داره بمیزان خیلی کم هست.
از طرفی هم در مورد 0.01 بله حق با شماست ولی یک روز در میون و قطعی های دو روزه و اینا فکر نمیکنم دیتا سنترها اینقدر ها هم بی اعتبار باشن که سرورشون دو روز دو روز قطع باشه
-
تعداد تشکر ها از microbit به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 12:28

نوشته اصلی توسط
P30Tools
سرور مجازی + بردن آبروی شما به هر دلیلی تنها 30 هزارتومان!
عزیزم بنده گفتم 30 تومن ولی نگفتم چنتا سرور !!!
در حال حاضر 24 تا سرور از جاهای مختلف دارم... که چنتاش دست خودمه چنتاش هم دست مشتریهام
از تمام دوستانی که اینجا حاضر هستن حداقل یکبار خرید کردم...
مطمئن باشید اگر کسی به فکر کیفیت کارش باشه و در مقابل کاربر مسئولیت پذیری داشته باشه و کمتر به سود کردن توجه کنه کارش بهتر میگیره.
سرور خوب ارائه بدین من هرچی دارم رو منتقل میکنم به یک شرکت
نه اینکه یه ماه خوب باشه بعد یهو از ماه بعد سرور غش کنه
البته جسارت نشه خدمت شما طرف صحبتم با جمع بودش
-
تعداد تشکر ها ازmicrobit به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 12:30
با سلام
چیزی که شما می خواهید با تضمین کیفیت سرعت هزینه بیشتر هم باید پرداخت کنید
از نظر اپتایم در 6 ماه گذشه 8 بار خاموشی 20 دقیقه ای داشتیم
این رو پیشنهاد میکنم به شما