-
October 13th, 2012, 07:38
عدم Ping در پروتوکول SSTP میکروتیک
سلام
دوستان من پروتکول های pptp و l2tp رو میکروتیک راه اندازی کردم و مشکلی هم ندارن یه گواهی ssl دارم انداختم روش علامت KR خورده و تنظمیاتش هم انجام شده وصل هم میشم ولی پینگ نداره و بعد چند ثانیه دیسکانکت میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید همین گواهی رو روی یه سرور میکروتیک دیگه دارم مشکلی نداره ! ولی سرور اون خاموشه
با سپاس
-
تعداد تشکر ها ازmr-secret به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012 07:38
# ADS
-
October 13th, 2012, 09:14
عضو انجمن
پاسخ : عدم Ping در پروتوکول SSTP میکروتیک
گواهی که روی میکروتیک زدید معتبر هست یا فیک ساخته شده است ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 09:35
عضو جدید
با سلام من چند روز پیش به صورت فیک ئخودم ساختم همین مشکل رو داشتم...
-
تعداد تشکر ها از HOSSEIN1242000 به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 15:47

نوشته اصلی توسط
mr-secret
سلام
دوستان من پروتکول های pptp و l2tp رو میکروتیک راه اندازی کردم و مشکلی هم ندارن یه گواهی ssl دارم انداختم روش علامت KR خورده و تنظمیاتش هم انجام شده وصل هم میشم ولی پینگ نداره و بعد چند ثانیه دیسکانکت میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید همین گواهی رو روی یه سرور میکروتیک دیگه دارم مشکلی نداره ! ولی سرور اون خاموشه
با سپاس
باید گواهی معتبر از یکی از سایت هایی مثل rapidssl
یا از go daddy هم میتونید بخرید
Domain Names | The World's Largest Domain Name Registrar - Go DaddySSL-Certificates
این شرکت ها تضمین میکنن که در صورت لو رفتن اطلاعات جبران خسارت کنن
-
تعداد تشکر ها از HiDd#N به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2012, 18:23
سلام گواهی معبتر از کومودو هست و فیک نیست همونطور که عرض کردم روی یک میکروتیک دیگه اوکی هست ، ی چیزی هم اضافه کنم الان نگاه کردم مشکل پینگ حل شده فقط پینگ اینقدر بالا میبره که از سرعت اینترنت خیلی کاهش میده و الان که باز تست میکنم خیلی بهتر شده!
ممنون از راهنماییتون
-
تعداد تشکر ها از mr-secret به دلیل پست مفید