سلام
یک سرور اختصاصی میخوام با رم 16 گیگ یا 24 یا 32 گیگ از دیتاسنتر تبیان یا افرانت یا پارس آنلاین.
دو عدد هارد 1 یا 2 ترا داشته باشه.
لطفا هزینه ماهانه سرور ترافیک اضافه هزینه هر آیپی و هارد اضافه رم اضافه و جزییات رو ارسال کنید...
با تشکر.
سلام
یک سرور اختصاصی میخوام با رم 16 گیگ یا 24 یا 32 گیگ از دیتاسنتر تبیان یا افرانت یا پارس آنلاین.
دو عدد هارد 1 یا 2 ترا داشته باشه.
لطفا هزینه ماهانه سرور ترافیک اضافه هزینه هر آیپی و هارد اضافه رم اضافه و جزییات رو ارسال کنید...
با تشکر.
ویرایش توسط farzadho : October 9th, 2012 در ساعت 21:48
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
سلام
آفری نداشتند دوستان؟
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
سلام
در بخش سروراختصاصی میتوانید آفر ما را نگاه کنید.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید ...
سرور اختصاصی در دیتاسنتر تبیان سخت افزار supermicro پردازنده xeon
تلفن : 66378056-021 (پیامک فقط مواقع ضروری 0937604762) - فکس : 66378056-021
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
پیشنهاد می کنم از خدمات گیم سرور GIGAVPS استفاده کنید(ارائه خدمات سرور های اختصاصی و مجازی ایران) ای دی ایشون در این انجمن extern هست
من بارها از سرورهای ایشون استفاده کردم و می کنم کیفیت عالی دارند و پشتیبانی بی نظیر
آدرس سایت سفارش : سبد خرید - گیگاوی پی اس
یا علی
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
با سلام
این آدرسی که دادید در این صفحه : سرور اختصاصی - گیگاوی پی اس
زده سرور اختصاصی ندارند و ارائه نمیشه
جریان چیست؟
در تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f13/60555/ هم از شما سوال کردم چه سرویسی دارید ولی پاسخ ندادید فقط بارها تبلیغ میکنید به عنوان مشتری مدیریت گیگا وی پی اس عزیز
علی یارت.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)