-
October 15th, 2012, 18:27
مشکل من با تهران هاستینگ!
سلام به همگی
این قضیه را اعلام میکنم تا شما هم مثل من نشید.
دیروز یه تاپیک زدم گفتم که یه هاست میخوام با 40 تومان و در همین حین چشمم به پایین صفحه افتاد یعنی بنر= تهران هاستینگ
و منم پیش خودم گفتم که حتما این نمایندگی های هاست که تبلیغ میدن تو صفحه معتبرن. از همین جهت تصمیم گرفتم برم تو سایتش .
منم که از خدا بی خبر یه هاست سفارش دادم و تحویل گرفتم.
اول اینکه نام سرورهارو برای تنظیم دومین بهم اشتباه دادن و منم بهشون تیکت زدم و اونا هم بعد چند ساعت دادن.دوم اینکه پسورد هاستم(سی پنل) که از طریق ایمیل برام اومده بود اشتباه بود! و دوباره تیکت باز کردم و اونا هم بعد چند ساعت بهم گفتن که پسورد روی اکانت رو بزنید!!
سوم اینکه یه تیکت باز کردم گفتم که بکاپ هاست قبلیمو تو این ریستور کنن گفتن باشه که الان پنج ساعتی میگذره و هیچ خبری نیست.
منم وقتی دیدم اینجوری نام سرورهامو به قبلی عوض کردم.و یه تیکت باز کردم و گفتم :بازگشت وجه کنید. سه ساعت گذشت هیچ خبری نشد و من تا یک ساعت پیش در حال فرستادن تیکت بازگشت وجه بودم.و هیچ خبری نشد....
موضوع مهم اینجاست که پسورد هاستم(سی پنل) عوض شده و این در حالی است که پسورد اکانتم درسته! وزمانی هم که روی گزینه فراموشی رمز عبور میزنم ,رمزی میاد به ایمیلم که همون رمز اشتباهی اولی هست.
الان هم پولم خورده شد.
کاشکی پام میشکست به این سایت نمیومدم و اون پول رو خرج پای شکستم میکردم تا اینکه خرج هیچی...
-
تعداد تشکر ها ازMr.hosting به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012 18:27
# ADS
-
October 15th, 2012, 18:32
پاسخ : کلاه برداری تهران هاستینگ!
سلام این مشکل شما من یک سال داشتم اصلا این تهران هاستینگ سوداد ندارن
شما بهتره از ایران دیتا هاست هاست تهیه کنی
-
-
October 15th, 2012, 18:39
عضو انجمن
این اتفاقات ظرف ۲۴ ساعت افتاده؟!!
نباید فراموش کرد که شما تنها مشتری یک سرویس دهنده نیستید ، و یا هر سرویس دهنده به تعداد مشتری ، پرسنل پشتیبانی ندارد . سایت هم چیزی نیست که چون پول دادید در ۱۰ دقیقه ست بشه ، انتقال داده بشه ، و بدون مشکل روی سرور جدید باز کنه . میبایست صبور بود
-
تعداد تشکر ها ازcartman10mpi به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 18:39
شما باید قبل از خرید در همین انجمن تحقیق کنید که چه سابقه ای داره
-
تعداد تشکر ها از habiballahafg به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 18:43
-
تعداد تشکر ها از Mr.hosting به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 18:49
عضو انجمن
اشکال از خود شماست
با این دلایلی که اعلام کردید لقب کلاه برداری صحیح نیست و تاپیک شما حتما حذف خواهد شد
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 22:00
فکر میکتم بیشتر باید صبور باشید
-
تعداد تشکر ها از Milad-H به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 22:12
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 22:12
دوست عزیز عجله نکنید بچه های خوبی هستند حتما مشکلی پیش آمده حتما حل می کنند
-
تعداد تشکر ها از shamimi به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2012, 22:15
با اینکه تا الان حتی سایت این شرکت رو باز نکردم ولی استفاده از لفظ کلاهبردار درست نیست.در ضمن شما حتی 2 روز هم نشده هاست از این آقا سفارش هاست کرده اید.چطور امکان دارد در عرض 1 روز تمام مشکلات شما رو حل کنند بعد آخر سر هم درخواست بازگشت وجه بکنید.معمولا 1-3 روز پول رو برگشت ندادند تماس بگیرید و پیگیر باشید نه تاپیک باز کنید و ...
-
تعداد تشکر ها از Shc به دلیل پست مفید