-
October 3rd, 2012, 20:19
دوستانی که دلار ارزون میخواند دنبال کنند !
سلام. این روز ها هی دادو بیداد قیمت بالای ارز هست . همه میگند دلار اینقدر شد. اینقدر شد . حالا کی این نرخ رو تعیین می کنه معلوم نیست. امروز اعصابم خورد شد یکی گفتش که دلار شده 5300 تو تهران ! منم پاشدم برم بیرون یک صرافی توی شهر خودم پیدا کنم و ازش سوال بپرسم ! وقتی رفتم تو صرافی یک بنده خدایی اومد و 100 میخواست. طرف گفتش که 2600 . 260 تومان حساب کرد و یا علی خدا نگهدار. ! من تعجبم شد . گفتم آقا اسکناس 100 دلاری تا نخورده بخوام 1000 تا الان بر دارم چند میدی ! گفتش که 2580 تومان باهات حساب می کنم ! من شاخ دراوردم !!!!!!!!!!!!! رفتم یک صرافی دیگه. باز به قیمت 2600 حساب می کرد ! منم 500 دلار فعلا تهیه کردم تا بتونم سرویس هام رو تمدید کنم ! دوستان این صرافی در شهرستان آبادان هستش. اینجا به خاطر اینکه عراقی زیاد میادو میره دلار فت و فراوون توی صرافی ها ریخته اون هم به این قیمت ! تازه می گفتند که این دلار امروز اینقدر شده !!!
-
-
October 3rd, 2012 20:19
# ADS
-
October 3rd, 2012, 20:45
عضو دائم
پاسخ : دوستانی که دلار ارزون میخواند دنبال کنند !
قیمت حواله این دلار رو هم پرسیدید ه قدر میگیرن؟
-
-
October 3rd, 2012, 20:52

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام. این روز ها هی دادو بیداد قیمت بالای ارز هست . همه میگند دلار اینقدر شد. اینقدر شد . حالا کی این نرخ رو تعیین می کنه معلوم نیست. امروز اعصابم خورد شد یکی گفتش که دلار شده 5300 تو تهران ! منم پاشدم برم بیرون یک صرافی توی شهر خودم پیدا کنم و ازش سوال بپرسم ! وقتی رفتم تو صرافی یک بنده خدایی اومد و 100 میخواست. طرف گفتش که 2600 . 260 تومان حساب کرد و یا علی خدا نگهدار. ! من تعجبم شد . گفتم آقا اسکناس 100 دلاری تا نخورده بخوام 1000 تا الان بر دارم چند میدی ! گفتش که 2580 تومان باهات حساب می کنم ! من شاخ دراوردم !!!!!!!!!!!!! رفتم یک صرافی دیگه. باز به قیمت 2600 حساب می کرد ! منم 500 دلار فعلا تهیه کردم تا بتونم سرویس هام رو تمدید کنم ! دوستان این صرافی در شهرستان آبادان هستش. اینجا به خاطر اینکه عراقی زیاد میادو میره دلار فت و فراوون توی صرافی ها ریخته اون هم به این قیمت ! تازه می گفتند که این دلار امروز اینقدر شده !!!
گل پسر من در اهواز مشتری زیاد دارم.این خبر دروغ بیش جهت اخازی نیست.
شما در کل نمیخوای پول مارو بدی؟
-
-
October 3rd, 2012, 20:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
شوخی میکنی ؟!
-
-
October 3rd, 2012, 20:55
سلام . یک بنده خدایی آشنا دارم گفت بفرست دلار هارو با دلار های خودم میفرستم برات !
-
-
October 3rd, 2012, 20:58
دوستان شماره تلفن صرافی رو هر کسی میخواد بگه پیغام خصوصی می کنم ! البته عرض کردم دوستان ....
-
-
October 3rd, 2012, 21:06
عضو دائم
برای من بفرست تا ته و توی ماجرا رو در بیارم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 3rd, 2012, 21:17
عضو انجمن
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
-
October 3rd, 2012, 21:20

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
برای من بفرست تا ته و توی ماجرا رو در بیارم
ارسال شد !
-
-
October 3rd, 2012, 21:26
این آقا مثل ماجرای یکی شد ..
طرف نشسته بود زیر یک درختی تکیه به دیوار. به خدا میگفت خدایا 100 دینار برام از آسمون بنداز. 99 دینار شد نمیخوام الا 100 تا.صاحب خانه ها بالا دیوار بوده حرفاش رو میشنوه. یک کیسه 99 دیناری میندازه پایین . میشماره میبینه 99 دیناره رو میکنه به خدا میگه خدا یکی طلبت ! صاحب مال میاد پایین داد میزنه ای مردک. بیا پول من رو بده فلان بهمان . قبول نمیکنه رفیق ما. تا اینکه میگن برید پیش قاضی. میرن محکمه. قاضی ازشون میپرسه مشکل چیه. ماجرا رو شرح میدند واسش ! طرف ما به قاضی رو میکنه میگه جناب قاضی این مردک توی باغ دنیا نیست . خیالاتی هست . تهمت میزنه. دیوانه است. الان ببین . لابد میخواد بگه این اسبی که باهاش اومدیم و دم در است مال اونه ! مرد گفت مگر این مال من نیست ؟؟ گفت قاضی الان میگه این لباس ها مال من است . مردک گفت مگر اینطور نیست ؟؟ گفت قاضی همینطوری گیر داده میگه پول ها مال من است ! گفت مگر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قاضی نگاهی انداخت و گفت این مردک دیوانه را بیاندازید زندان تا دیگر تهمت و افطرا به کسی نزند ....
حالا ما سرور گرفتیم . صاحب هم نشدیم و مال ما هم نبود. این آقا میخواست زرنگی کنه یا به پول ضرر کرده سرورش برسه ولی نشد . این وسط هم من به بندازه مال ام استفاده کردم !
اخاذی خیلی کلمه جالبی هست که این روز ها همه استفاده می کنند ! ماشاءلله ! مردم ما داریم ؟ والله . خلاصه . هر کسی که شماره تلفن خواست تا اطلاعات کامل بدست بیاره بگه. و دوستانی که آبادان و خرمشهر هستند صرافی حلمی زاده رو میشناسند . یا علی
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : October 3rd, 2012 در ساعت 21:29
-