-
October 25th, 2011, 10:34
سرور خانگی
با سلام من در منزل یک کامپیوتر قدرتمند دارم که می خوام ازش به عنوان سرور برای سایت خودم استفاده کنم . یک خط اینترنت پرسرعت هم دارم . راستی به واسطه این اینترنت پر سرعت یه ip valid هم دارم . به من گفتن که باید یک دومین و یک سرویس dns باید خریداری کنید :
این سرویس dns یه چیز هایی شنیدم در موردش مثلا اینکه تبدیل دامنه به ip. ولی من شنیده بودم که یک سری سایت ها هستند که از یکسری db اشتراکی استفاده می کنند برای این کار. پس این قضیه راه اندازی dns server یا خرید اون چیه و برای چی باید این کار را بکنیم ؟
از دوستان خواهش دارم که اگر برایشان مقدور بود توضیح بدن که اصلا چه چیز هایی می خواد . مراحل به چه صورت است ؟ تنظیمات آپاچی به چه صورت است؟
من برنامه نویس وب هستم و از مباحث شبکه خیلی اطلاعی ندارم . ولی این چند وقته که دنبال قضیه بالا بودم . متوجه سختی کار شدم. یعنی اگه کسی بلد باشه و دلش نیاد که بگه کاملا به اون شخص حق می دم . چون انصافا خیلی قاطی پاتیه
-
-
October 25th, 2011 10:34
# ADS
-
October 25th, 2011, 11:12
عضو انجمن
پاسخ : سرور خانگی
سلام
شما باید سرویس دی ان اس رو راه اندازی کنید نیازی به خرید نیست یعنی نشنیدم بفروشن !
اگه از سرور 2003 استفاده میکنید که خیلی راحت هستش میتونید تو اینترنت سرچ کنید , با لینوکس هم میشه راه اندازی کرد ولی چون عمومیت نداره کمی سخت به نظر میاد
شما چند تا سایت میخواهید روش راه اندازی کنید ؟
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2011, 11:15
سلام
اگه 1 یا 2 سایت باشه اصلا نیازی به خریداری این دو سرویس نیست. اما در در مورد را اندازی. اگه بخئاید میتونم گکمکتون کنم برای کانفیگ.
شما الان فقط به یک دامنه نیاز دارید.
البته اصل کار مجوز هستش که اگه آقای اطلاعات بو ببره و مجوز نداشته باشید یک چند ماهی توی بازداشت باید سپری کنید
-
تعداد تشکر ها از php.source به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2011, 11:19
سلام دادا
ببین در کل راه اندازی ی سرور خانگی خیلی مشکلات پیچیده ای داره!
از مسایل مربوط به سرعت و آپ تایم بگیر تا امنیت!
بعدشم شما مگه سرعتت چنده؟ 100مگ داری؟
کلا تو ایران بحث راه اندازی ی سرور خانگی ی بحث شیرین و غیر قابل ممکنه!
اینو از تجربه ی خودم ک قصد راه اندازی ی سرور اختصاصی واسه ی اداره دولتی در خود اداره داشتم , گفتم!
شما با همون پول میتونی ی سرور اختصاصی از بهترین دیتا سنتر های دنیا اجاره کنی و لذت ببری!
اینم از تجربه ی خودم گفتم :دی
امیدوارم موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از Majikpc به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2011, 11:38
دوستان اول باید بگم که سرعت آن چنانی ندارم و برای کار خاصی این قضیه رو پیش گرفتم . سرعت که مشخص است که بالا نیست و 3mb هستش و می دانم سرعت کمی هست . من هم کار کمی ازش می خوام بکشم و فکر میکنم برای اتصال 3 یا 4 نفر مناسب باشه . ویندوزم 7 هست و اینکه نوشتم خانگی فقط برای روشن تر شدن موضوع بود . اصل موضوع اینکه سرور تو یه شرکتیه و مجوز هم داره ومن به عنوان برنامه نویس وب اومدم اینجا کارآموزی . حالا بهم گفتن اگه می تونی راش بنداز . مان هم علاقه پیدا کردم . ولی انصافا وقتی در مورد شبکه صفر باشی و یهو بخوای این کار رو بکنی ، مشخصا هر کاری بکنیم به در بسته می خوریم . اصل اینه که می خوام کنفرانس مجازی راه بیاندازند که خوب اپن سورس ترین سیستم موجود bigbluebutton هستش .یه گروهی قبلا اومده نصفه و نیمه یه کارایی کرده و دست این دوستان ما رو تو پوست گردو گذاشته . ویندوز 7 نصب است و آپاچی بساط هم نصب است و vmware هم برای راه اندازی bbb آماده و نصب و ip هم که داریم . ولی وقتی همه اینها رو run می کنم و از بیرون شبکه ip valid رو می زنم ، اصلا چیزی رو نشون نمی ده . آیا تنظیمات خاصی داره ؟
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
راستی یادم رفت بگم که اگه به من بود واثعا می رفتم و سرور اجاره می کردم . چون درد سرش کمتره و اینکه لا اقل چند نفر بیشتر می تونن کانکت بشن . ولی چه کنیم که ما مامور هستیم و ....
واقعا که راست می گی آخه 2 یا 3 نفر وصل بشن که نشد کار؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
-
-
October 25th, 2011, 11:42
شما میتونید فقط یک ویندوز 2003 یا 2008 سرور نصب کنید. سپس از طریق مودم آی پی ولید رو بدید.
بعد با نصب IIS و php شروع به کارکنید.
-
-
October 25th, 2011, 11:45
عضو انجمن
مطمئن باشید آپتایمتون بالای 90 نخواهد آمد 
داخل ایران بحث ترافیک ، پهنای باند و ... خیلی اذیت خواهند کرد ، همچنین بحث سخت افزاری ... ، تنظیم دمای سرور ، آپتایم پورت و ...
می تونم بپرسم اینترنت پر سرعتتون چی هست ؟ اکانت ماهواره ای دارید ؟
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2011, 12:06
ماهواره که نه بابا . فکر کنم وایمکس باشه که هزینه بالایی هم بابتش شده و به مجوز داره . چون کار دانشگاهیه
آقای
php.source
مسایل رو خیلی جالب بیان می کنید
یه مدلی می گین که انگار خودتون پای سیستم نشستین .و نه من نابلد .
دوستان این کار اصلا ارزشش رو داره ؟ یعنی اینی که می گم بهتر می ارزه : برم از شرکت adobe اکانت بخرم که هزینه ماهیانش 300 دلاره . یا با همین بسوزیم و بسازیم .
راستی آخرش . یعنی آخره آخرش من می تونم راش بندازم یا یه نفر باید بیاد و راش بندازه .
هر مشکلی که دارم تو این قصه ip بازیه .
-
-
October 25th, 2011, 12:15
مودم وایمکستون چیه؟
آخه خیلی چیز سختی نیست. فقط کافیه از طریق مودم به سیستم آیپی بدید.
بعد از آی پی دادن دیگه کاری نمیمونه جز نصب iis و php
-
-
October 25th, 2011, 12:33
کاری که بالا گفتید رو انجام دادم و آپاچی هم run است ولی هر چی ip رو می زنیم انگار نه انگار . واقعا نمیدونم دیگه واسه چی کار نمی کنه . گفتم شاید ربطی به این dns داشته باشه ؟ ولیمن که فعلا دامنه ندارم که dns اصلا لازم باشه
-