سلام به مهندسان ، اساتيد ، دوستان گرامي و مديران محترم

بنده سالها پيش بود كه با لينوكس اشنا شدم و خب ابونتو رو نصب كردم و الانم روي سيستمم دارمش ولي خب ازش زياد استفاده نميكنم چون وقت ندارم! راستشو بخوايد خودم دانشجوي اي تي كارداني هستم ولي خب هنوز به اين مباحث نرسيده ايم! سالهاست با هاست و سرورو مجازي ويندوز و خلاصه وردپرس و ..... اشنايي دارم و كار ميكنم در زمينه هاي طراحي و...!

سايت ما بازديدش به 10 هزار در روز رسيده و داره اين مقدارو رد ميكنه ، كه ديگه هاست جواب كار مارو نميده! گفتن بايد سرور مجازي بگيريم! ما بخوايم سرور مجازي بخريم بايد خودمون مديريتش كنيم و من ميخوام كه لينوكس باشه و خب برسي كردم همشون سيستم عاملشون Centos هستش كه خب بايد جالب هم باشه ولي مساله اينكه كه من زياد با خط فرمان و.. اشنايي ندارم ، نه اينكه اي كيو پايين باشه ها ، دستورشو ميتونم بخونم و مثلا پي گيرش باشم و ياد بگيريم ولي خب تا حالا كار نكردم باهاش و خلاصه اينكه اشنايي ندارم! به نظر شما ميتونم از پسش بر بيام؟ يا نه خطر ناكه! سوالم اينه كه شما دوستاني كه اشنايي داريد به نظرتون من بخرم و سعي كنم در مسير مديريتش اونو ياد بگيريم و منابعي پيدا كنم براش يا نه قبل رفتن سمتش بايد فوق حرفه اي بود و كار هر كسي نيست! در كل ميخوام كمكم كنيد و اگر خطرناكه بگيد كه اشتباه نكنم و اگر نه ساده است كمكم كنيد ترسم بريزه و منابعي معرفي كنيد متشكرم ازتون