-
September 28th, 2012, 02:50
عضو انجمن
خطا در نصب جوملا در سرور جدید
سلام دوستان ... من چند تا جوملا از چند سایت معتبر دانلود کردم و همشون در مرحله آخر (بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس) خطای زیر رو دادن :
کد:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
مشکل از سرور بنده هست !؟ چیه که باعث این شده !؟
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
تعداد تشکر ها از succes به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012 02:50
# ADS
-
September 28th, 2012, 02:57
پاسخ : خطا در نصب جوملا در سرور جدید
دوست عزیز بهتر از خود سایت joomla.org دانلود کنی نسخه 2.5.7 که از همانجا پس از نصب می توانی فارسی سازشو رو نصب کنید
این معیبر ترین می باشد برای دانلود
در صورتی که نشد اگر برات امکان داره یک شات از صفحه خظاط بگیر بگذار ببینم
-
تعداد تشکر ها از shamimi به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012, 02:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shamimi
دوست عزیز بهتر از خود سایت joomla.org دانلود کنی نسخه 2.5.7 که از همانجا پس از نصب می توانی فارسی سازشو رو نصب کنید
این معیبر ترین می باشد برای دانلود
در صورتی که نشد اگر برات امکان داره یک شات از صفحه خظاط بگیر بگذار ببینم

دوست عزیز، همین جوملا رو در هاست دیگه ای نصب کردم و بدون مشکل نصب شد !
اینم اسکرین شات :
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
-
-
September 28th, 2012, 03:03
بهتر در یک سرور دیگه نصب کنید سپس اطلاعات فایل را به سرور خود انتقال دهید و نیز از سروری که دیتابیس آن سالم هست خروجی بگیرید و در سرور خودتون ایمپورت کنید و سپس در configuration.php اطلاعات دیتابیس را وارد کنید ببینید درست عمل می کند یا خیر اگر نبود مشکل از سرور شماست که باید تنظیم شود
و نیز من فکر می کنم ورژن mysql شما قدیمی است
موفق باشید
-
-
September 28th, 2012, 03:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shamimi
بهتر در یک سرور دیگه نصب کنید سپس اطلاعات فایل را به سرور خود انتقال دهید و نیز از سروری که دیتابیس آن سالم هست خروجی بگیرید و در سرور خودتون ایمپورت کنید و سپس در configuration.php اطلاعات دیتابیس را وارد کنید ببینید درست عمل می کند یا خیر اگر نبود مشکل از سرور شماست که باید تنظیم شود
و نیز من فکر می کنم ورژن mysql شما قدیمی است
موفق باشید
ممنون بخاطر راهنمایی هاتون ... چیک میکنم
-
-
September 28th, 2012, 03:12
در خدمتم
در صورتی که در جوملا در هر صورتی مشکل داشتید در خدمت هستیم
-
-
September 28th, 2012, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shamimi
در خدمتم
در صورتی که در جوملا در هر صورتی مشکل داشتید در خدمت هستیم
مشکل از سرور هست ! ولی نمی دونم از کجاش ! تو بقیه هاست ها بدون مشکل نصب میشه ! میشه راهنمایی کنید که از چیه سرور میتونه باشه !؟
-
-
September 28th, 2012, 19:19
من فکر می کنم با توجه به ارروری که نمایش می دهد در ابتدا ببینید mysql شما آپدیت می باشد و یا php شما یا خیر ؟!
اگر آپدیت بود به من بگید