سلام چطور این مشکل رو حل کنم؟
ماجراش رو بعد از این که حل شد میگم:
problem.jpg
سلام چطور این مشکل رو حل کنم؟
ماجراش رو بعد از این که حل شد میگم:
problem.jpg
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
فکر کنم سیستم عاملتون ویروسی شده
قبل از گفتن ماجرا: close massege
حالا ماجراش چیه؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سرور رو ریستارت کن تا پینگش برگرده و فورا بزن ابدیت تا پچ ها نصب و بروزرسانی بشن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
با سلام
سیستم عاملتون ویروسی شده . طبق روال 2 تا راه دارید . نصب مجدد و یا نصب انتی ویروس ( در صورتی که بتونین ! ) و تعمیر رجیستری .
اگر می تونید مجددا نصب کنید و سیستم عامل رو بروز رسانی کنید .
ما هم این مشکل رو داشتیم که به کل iso ی مورد استفاده رو عوض کردیم .
سربلند باشید
معمولا این مورد وقتی اتفاق میافته که ویندوز اپدیت نشده باشه
یکبار بصورت کامل کلیه اپدیتها را نصب کنید سپس ریستارت کنید بعداز اون دیگه با این پیغعام مواجه نمیشد
تست کنید و نتیجه را بگید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با نصب آنتی ویروس سرور را Scan کن
اگر حل نشد ویندوز عوض کن
یادت باشه Internet Scurity نصب نکی چون دست رسی به ریموت دسکتاپ را ازت می گیره
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
مشکل از فایل های سیستم عامل هست ، یکی از دلایلش می تونه ویروس باشه
استخدام متخصص میزبانی وب در شهر اصفهان
تلفن تماس :03136263661
www.maralhost.com
الآن که وقت آپ دیت نداریم تند تند ویندوز میزنیم بدیم کاربر هامون تا ناراضی نیاشند از مون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)