سلام دوستان
میخوام بدونم که ایا دیتاسنتر ovh که در فرانسه است، وارز ساپورت است؟
ممنون
سلام دوستان
میخوام بدونم که ایا دیتاسنتر ovh که در فرانسه است، وارز ساپورت است؟
ممنون
با سلام خدمت شما.
تا اونجایی که بنده خبر دارم، و از این دیتا سنتر چند تا سرور دارم. کلا به هیچ وجه با ورز میونهٔ خوبی نداره. ولی تا وقتی که از شما شکایتی نشه هیچ کاری به شما ندارد، ولی اگر که شکایت شود، دیتا سنتر سرور را مسدود میکنند، و از شما توضیح میخواد. اگه که نتونید دیتا سنتر رو راضی کنید، متاسفانه سرور شما و ای پیهای شما بلوک میشوند.
در کلّ برای دیتا سنترهای ورز، ایران و چین توصیه میشود.
کلا دیتاسنتر هایی که در کشورهای اروپایی یا آمریکا و کانادا هستند
به علت اینکه در کشورهاشون قانون کپی رایت حاکم هست مجبور به رعایت این قوانین هستند .
ولی در چین ، روسیه یا ایران چنین قوانینی نداریم و می توانید با خیال راحت کار کنید و نگران چیزی نباشید![]()
معمولا دیتا سنتر های کوچکی که ابیو Abuse مناسبی ندارند می تونین وارز بنامیدش
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
تو ارورپا قانون کپی رایت هست و اجرا میشه جریمه هم در نظر میگیرن اگه شکایتی بشه
ولی تو بعضی جاها طرف برای شکایت باید هزینه زیادی رو بپردازه و به همین خاطر بعضی ها منصرف میشن شکایت کنن
فروشنده ها هم با دونستن این مسئله میگن وارز ساپورت
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
مثلا root.lu اینقدر به درخواست های پشتیبانی دیر جواب می ده دیگه چی برسه یه ابیوز ها
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
warezhost.net متعلق به altushost.com میباشد که در اونجا نوشته به کپی رایت گیر نمیدن.altushost.com شرکتش فکر کنم در کشور بلیز و سرورهاش در لوگزامبورگ میباشد.در کشور لوگزامبورگ قانون کپی رایت فکر نکنم اجباری باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)