-
September 17th, 2012, 11:52
درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
سلام دوستان
امروز با بانک ملت تماس گرفتم برای گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی متاسفانه گفتن به خاطر مشکلاتی که پیش اومده فعلا ارائه نمی کنن
کسی میدونه این موضوع تا کی ادامه داره؟ احتمال داره دیگه به اشخاص حقیق درگاه ندن؟ و گفتن باید شرکت ثبت کنید تا بتونیم بهتون درگاه ارائه کنیم!
من شدیدا برای پرداخت کاربرام نیاز به درگاه دارم چیکار کنم لطفا یکی راهنمایی کنه
-
-
September 17th, 2012 11:52
# ADS
-
September 17th, 2012, 12:00
عضو انجمن
پاسخ : درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
سلام
ما هم دو هفته پیش تماس گرفتیم همین رو گفتند! البته گفتند موقتا و 2-3 هفته دیگه احتمالا مجددا برای اشخاص حقیقی نیز قابل درخواست خواهد بود.
-
تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2012, 12:02
عضو انجمن
درود
از درگاه های واسطه ( پی لاین - تک پرداخت - جی پال - زرین پال ) استفاده کنید نیازتون فعلا برطرف بشه بعد دنبال درگاه مستقیم برید
بانک پارسیان هم فکر کنم گزینه خوبی باشه
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2012, 12:12

نوشته اصلی توسط
P30Tools
سلام
ما هم دو هفته پیش تماس گرفتیم همین رو گفتند! البته گفتند موقتا و 2-3 هفته دیگه احتمالا مجددا برای اشخاص حقیقی نیز قابل درخواست خواهد بود.
ممنون از پاسخ شما
اگه دیگه به اشخاص حقیق درگاه ندن و نیاز باشه شرکت ثبت کنیم چی؟ من یکی که پول ثبت شرکت و اجاره ندارم!
-
-
September 17th, 2012, 12:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshinh
ممنون از پاسخ شما
اگه دیگه به اشخاص حقیق درگاه ندن و نیاز باشه شرکت ثبت کنیم چی؟ من یکی که پول ثبت شرکت و اجاره ندارم!
در اینصورت تنها راهش ثبت شرکت هست,فکر نمی کنم نیاز به اجاره جایی باشه! بسیاری از دوستان تو همین انجمن شرکت ثبت شده دارند ولی دفتر ندارند و آدرس منزل رو به عنوان محل شرکت ثبت کردند!(حدود 2 سال پیش ما هم همین کار رو کرده بودیم)
-
تعداد تشکر ها از P30Tools به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2012, 12:40

نوشته اصلی توسط
P30Tools
در اینصورت تنها راهش ثبت شرکت هست,فکر نمی کنم نیاز به اجاره جایی باشه! بسیاری از دوستان تو همین انجمن شرکت ثبت شده دارند ولی دفتر ندارند و آدرس منزل رو به عنوان محل شرکت ثبت کردند!(حدود 2 سال پیش ما هم همین کار رو کرده بودیم)
هی وای بر من
تماس گرفتم برای ثبت شرکت
گفتن هزینه ثبت شرکت 150 هزار تومان هست چون کارتون میزبانی وب و هاستینگ هست حتما باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرید
و گفتن دوتا استعلام دارید که هر کدوم 300 هزار تومان هست
یه چیز دیگه هم گفتن که یادم نیست گفت اونم 70 هزار تومان
اتفاقا اینم پرسیدم
گفت دوتا آدرس باید ارائه کنید یکی آدرس و کد پستی محل سکونت ----- یکی آدرس شرکت و کد پستی شرکت
و گفت بازرس برای استعلام میاد اینجوری که نمیشه
شخصا پول اجاره ندارم
کل سرمایه من 2 میلیون هست که اینم با کی بدبختی تونستم جور کنم تا وارد این کار بشم
-
-
September 17th, 2012, 12:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshinh
هی وای بر من
تماس گرفتم برای ثبت شرکت
گفتن هزینه ثبت شرکت 150 هزار تومان هست چون کارتون میزبانی وب و هاستینگ هست حتما باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرید
و گفتن دوتا استعلام دارید که هر کدوم 300 هزار تومان هست
یه چیز دیگه هم گفتن که یادم نیست گفت اونم 70 هزار تومان
اتفاقا اینم پرسیدم
گفت دوتا آدرس باید ارائه کنید یکی آدرس و کد پستی محل سکونت ----- یکی آدرس شرکت و کد پستی شرکت
و گفت بازرس برای استعلام میاد اینجوری که نمیشه
شخصا پول اجاره ندارم
کل سرمایه من 2 میلیون هست که اینم با کی بدبختی تونستم جور کنم تا وارد این کار بشم
نیاز به این همه دوندگی و هزینه نیست هستن کسایی که 2 روزه براتون ثبت میکنن با هزینه 300-400 تومان
اطراف ما که زیاد هست شما هم سراغ بگیرید حتما پیدا میکنید
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
September 17th, 2012, 12:58

نوشته اصلی توسط
0060
نیاز به این همه دوندگی و هزینه نیست هستن کسایی که 2 روزه براتون ثبت میکنن با هزینه 300-400 تومان
اطراف ما که زیاد هست شما هم سراغ بگیرید حتما پیدا میکنید
شما تهران هستید؟
میشه شخصی که براتون ثبت کرده به من معرفی کنید البته اگه تهران هستید
-
-
September 17th, 2012, 13:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshinh
شما تهران هستید؟
میشه شخصی که براتون ثبت کرده به من معرفی کنید البته اگه تهران هستید
نخیر اصفهان هستم
2-3 ماه پیش برای یکی از دوستان ثبت کردیم 400 تومان شما هم از دوست و آشنا پیگیر بشید حتما پیدا میکنید
-