خوب من الان سرعت رو از طریق سرور مجازی ویندوز سرور 2003 تست کردم
1- جرا با دانلود مینجر 12 مگ سرعت میده؟
2- با مورورگر گوگل چروم هم تست کردم سایت speedtest.net که سرعت اصلی سرور رو نشون میداد
خوب من الان سرعت رو از طریق سرور مجازی ویندوز سرور 2003 تست کردم
1- جرا با دانلود مینجر 12 مگ سرعت میده؟
2- با مورورگر گوگل چروم هم تست کردم سایت speedtest.net که سرعت اصلی سرور رو نشون میداد
سلام احتمال خیلی زیاد از raid 200 استفاده میکنید که در این دیتاسنتر حتما باید 700 باشه و 30 پوند بیشتر بدید تا کیفیت پورت و سرور به خوبی احساس بشه.
متاسفانه این دیتاسنتر مدلش اینجوریه و 99% دوستان اطلاعی ندارند و وقتی خرید کردند یا ناچارا دور هزینه ای که کردند خط بکشن و برن جای دیگه یا هزینه raid 700 را بدن.
متاسفانه این دیتاسنتر مدلش اینجوریه و 99% دوستان اطلاعی ندارند و وقتی خرید کردند یا ناچارا دور هزینه ای که کردند خط بکشن و برن جای دیگه یا هزینه raid 700 را بدن.
نداشتن اطلاع 99%درصد دوستان رو گردن دیتاسنتر نَیندازی دوست عزیز دیتاسنتر از قبل اعلام میکند که RAID H200 یا HBA متاسفانه با vmware performence خوبی ارائه نمیدهد. ولی 99% کاربران فکر میکند که دیتاسنتر دروغ میگوید و قصد گرفتن پول اضافی دارد... درصورتی که اشتباه میکنند ...
موفق باشید
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free) هست برروی هارد
به خاطر رید این مشکل هست؟
باسلام
بله احتمال زیاد مشکل از RAID میباشد! درصورتی که توانایی پرداخت هزینه دارید بگید براتون H700 نصب کنند. ولی به دلیل Reconfigure کردن RAID و درست کردن Volume جدید اطلاعات شما ازبین میرود.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
باسلام
بله احتمال زیاد مشکل از RAID میباشد! درصورتی که توانایی پرداخت هزینه دارید بگید براتون H700 نصب کنند. ولی به دلیل Reconfigure کردن RAID و درست کردن Volume جدید اطلاعات شما ازبین میرود.
ممنون اگر رید هارد رو ارتقا ندم و کاربر های سرور مجازیم زیاد بشن ایا مشکل ساز خواهد شد برای سرعت دانلود کاربر ها؟
من داخل مجازی ساز vmware پورت رو نگاه کردم 100mb زده
Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
تشکر شده در
5,196 پست
پاسخ : مشکل تست سرعت دانلود دیتاسنتر:redstation
نوشته اصلی توسط AlmaHost
نداشتن اطلاع 99%درصد دوستان رو گردن دیتاسنتر نَیندازی دوست عزیز دیتاسنتر از قبل اعلام میکند که RAID H200 یا HBA متاسفانه با vmware performence خوبی ارائه نمیدهد. ولی 99% کاربران فکر میکند که دیتاسنتر دروغ میگوید و قصد گرفتن پول اضافی دارد... درصورتی که اشتباه میکنند ...
موفق باشید
خب این 99% جزو خوانندگان نیستند عزیز(از خریداران ایرانی)
فقط تاپیکی از رد میبنن یا میبینن کسی میفروشه میخرن تحقیق نمیکنن.
گردن دیتاسنتر ننداختیم مدل سخت افزاریشونه خب و اطلاع هم دادن تو سایتشون هرکسی خواست بخره نخواست هم نخره.