-
September 7th, 2012, 21:36
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2012 21:36
# ADS
-
September 7th, 2012, 21:52
عضو انجمن
پاسخ : فاجعه ای برای هاستینگ ایران
سلام ببخشید
یورو های هکی یعنی چی؟
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
-
-
September 7th, 2012, 22:02
عضو انجمن
ظاهرا پرداخت های آقای پارسیان هم با یورو هکی بوده ...
گندش بالا اومده ...
سرور های من اکسپایر شده ...
-
-
September 7th, 2012, 22:06

نوشته اصلی توسط
irihost
سلام ببخشید
یورو های هکی یعنی چی؟
من دیروز همین سوال رو پرسیدم و دوستمون این طور جواب داد:

نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
یعنی اینکه شما می ری اکانت پی پال یه بنده خدایی را با تکنیکهای مختلف مثل سایت فیشینگ هک می کنید و بعد هم پرداختهاتون را انجام می دین و وسط کار گندش در می اد و حساب و پرداختها بسته میشه البته تا اونجا که من می دونم . حالا این ماجرا کی تموم میشه و ملت بد بخت را کی جوابشون را می ده خدا می دونه . من خودم جزو این تلفاتم فعلا
-
-
September 7th, 2012, 22:10
-
تعداد تشکر ها از قزوین هاست به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2012, 22:12
عضو انجمن
تا جایی که من میدونم در چنین شرایط سرقط* بینالمللی ، این کارها با نامهٔ رسمی ، ارسال کسی (فقط با صحبت و حرف) قابل حل نیست . در چنین مواردی باید به صورت قضایی اقدامی انجام شود . بهترین راه پیگیریی همهٔ دوستانی ضرر کردند از طریق مراجع قانونی هست که مرکز داده فکر نکنه جرم ایرانیها بی جزا میمونه ، بعد از اون امیدی هست برای قانع کردن مرکز داده .
اطلاع ندارم بزرگی ضربه که شما میگید به بازار هاست زده شده چقدر هست(فکر نمیکنم اونقدر که شما گفتید باشه ) .
قبلان هم جایی اشاره کرده بودم ، بازار هاست ایران با بازار چیز فروشی این انجمن به شدت متفاوت هست (البته که منظور بنده دوستان محترمی که در این انجمن به درستی کار میکنند نیست )
در نتیجه فکر نمیکنم تعدادی سرور از او وی اچ بخواد بازار هاست ایران رو خراب بکنه .
همونطور که میبینید مرکز داده بی حق هم نیست . در کّل کلاه -- برداری بزرگی انجام شده و هنوز هم دیده میشه عاملان این بازی هنوز در این انجمن به پاسخهای خیال پردازانه خود ادامه میدند و هیچ کس کاری انجام نداده است !!! در صورتی که باید در حال حاضر جای دیگر ، مشغول به پاسخگویی به کسان دیگر باشند . در اتاقی تاریک زیر لامپ!!!
-
-
September 7th, 2012, 22:14
خدار و شکر ! همه جا صحبت از ما ایرانیاست واقعا به خودم به عنوان یک ایرانی افتخار می کنم!
-
-
September 7th, 2012, 22:19
عضو انجمن
هر جا سخن از کلاه برداری است نام ایرانیان می درخشد...
-
-
September 7th, 2012, 22:25
قضیه یک سیب گندیده است... نباید تعمیم داد.
من تعجب می کنم اگر واقعا ovh همه ایرانی ها رو به خاطر این یه سیب گندیده دچار مشکل کرده باشه.
-
تعداد تشکر ها ازrsm به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2012, 22:25
عضو دائم
آقای پارسیان که میگفتن با اینترپل رابطه دارن و....! بعیده این حرکات از ایشون!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید