-
September 4th, 2012, 15:33
مهم (دوستان خودتون نظر بدید ) مهم
با سلام خدمت شما دوستان به دلیل حذف شدن پست قبلی این پست را کوتاه مینویسم
من یک سرور از parsiaplus.com طبق تاپیک درخواست آفر با هارد ssd
خریداری کردم
سرعت هارد را تست که کردم به زحمت به 20 Mb می رسید تیکت زدم میگن مشکلی نداره . طبق عکس زیر
1.jpg
بعد در یا هو صحبت کردیم طبق عکس زیر
2.jpg
میگن سرور ما هاردش ssd است یه عکس برم فرستادن . عکس :
3.png
شما عکس را ببینید و قضاوت کنید
سرور دو تا هارد ssd که 3 TB است داره و ...
اصلا من تا حالا هارد ssd ندیدم که زیر 100 MB کپی کنه .
هارد ssd با طرفیت 1 TB هم انقدر گران است که این آقا عکس به من داده 6 TB هارد ssd داره .
نه هارد سرورمو درست میکنند و نه پول را بارگشت میدند .
به نظر شما من چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
September 4th, 2012 15:33
# ADS
-
September 4th, 2012, 15:43
پاسخ : مهم (دوستان خودتون نظر بدید ) مهم
ببخشید میشه بگید چطوری هارد رو تست کردید ؟
در مورد هزینه هارد ssd هم باید خدمتتون عرض کنم که درسته این هارد گرونه ولی فکر کنم واسه خیلیا که colo سرور دارن میصرفه از این هارد استفاده کنن و یا خیلی کسایی که سرور اختصاصی دارن
-
-
September 4th, 2012, 15:52
عضو انجمن
سلام مگه اصلا 3 ترا ssd هست ؟
من تو ساس اخریش که دیدم دو ترا بود اون دوترا هم بعضیا میگن واقعا ساس نیست فقط کابل و... هست
نمیدونم والا ......
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
September 4th, 2012, 15:59
سلام ؛
این که اصن هارد SSD نیست !! Non-SSD یعنی نیست !! 
هارد SSD وقتی 120 گیگابایتش تو هتزنر دربیاد 15 یورو...!! دیگه جاهای دیگه جای خود داره..
شما زمان خرید باید متوجه میشدید که با این قیمت هیچکسی هارد SSD نمیده!
-
-
September 4th, 2012, 16:31
-
-
September 4th, 2012, 17:06
ایشون عکس را اخر دادند .
سرور را به عنوان ssd دادند بعد از تست به ایشون گفتنم . اون به من گفت ssd و زیر بار نرفت بعد این عکس را دادند که بگن هارد ssd است ولی ...
زیر بار نمیرن میگن هارد سرورمون ssd است و نه هارد را برام درست میکنن و نه هزینه را برگشت میدن .
چه کنم ؟
-
-
September 4th, 2012, 17:18
عضو دائم
طبق عکس هارد اس اس دی نیست
اگز ایشون میگن که هادرهای 3 ترابایت اس اس دی دارن روی سرورشون که خیلی بخشید دارن رسما دروغ میگن
ویرایش توسط MagicVps.Com : September 4th, 2012 در ساعت 17:30
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
September 4th, 2012, 17:38

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
طبق عکس هارد اس اس دی نیست
اگز ایشون میگن که هادرهای 3 ترابایت اس اس دی دارن روی سرورشون که خیلی بخشید دارن رسما دروغ میگن
نه دروغ نمیگن . چون روش نوشته non-ssd فکر کرده هاردش ssd هست . در واقع مشکل اینه که معنی non رو نمیدونسته
ما هم به یکی از دوستان سرور داده بودیم که دیدم پیام داده ایول سرور رو با هارد ssd گرفتی واسمون
منم با تعجب !!!!!! گفتم مگه میشه ؟
خلاصه گفت نوشته non -ssd !!!!!!
-
-
September 4th, 2012, 17:39
عضو دائم
شرکتهای سازنده معتبر هارد میتونید محصولاتشون ببنید معمولا با ظرفیت 240 گیگی هست که سیگیت تا 800 گیگ هم زده جدیدا
Product List
Solid State and Hybrid Drives | Seagate
Intel® Solid-State Drives (SSD)
2.5" SATA II OCZ Technology
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
September 4th, 2012, 17:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
scary-x2
نه دروغ نمیگن . چون روش نوشته non-ssd فکر کرده هاردش ssd هست . در واقع مشکل اینه که معنی non رو نمیدونسته
ما هم به یکی از دوستان سرور داده بودیم که دیدم پیام داده ایول سرور رو با هارد ssd گرفتی واسمون
منم با تعجب !!!!!! گفتم مگه میشه ؟
خلاصه گفت نوشته non -ssd !!!!!!
ببخشید یعنی کسی که داره سرور اختصاصی میگره خبر نداره چه چیزی سفارش داره میده و از مشخصاتش بیخبره بعد به هر اسمی به مشتری میاد میفروشه
-