صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: وردپرسي ها سريع بيان تو

عضو دائم sazsaz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

پیش فرض وردپرسي ها سريع بيان تو

سلام عزيزان
    تاپايان لطفا بخونين
    من يك سايت زدم كه اگر ياري كنيد همه بهترين سود را خواهيد برد و بهتر مي توانيد فروش داشته باشيد
    كل كار سايت بر اين وضعيت استوار هست كه همه مي تونن قالب هاي خودشون را بفروشن
    هر كس قالبي داره كه خودش طراحي كرده و يا خودش ترجمه كرده مي تونه براي فروش بذاره
    حال چطوره كار اين سايت عزيزان يك اسكرين شات از قالب را با توضيحاتي از قالب براي ما ارسال مي كنند ما در سايت مي گذاريم و با نام خودشون مي فروشيم 8 درصد هزينه را مي گيريم و 92 درصد را به طراح مي دهيم خوب ممكنه بپرسيد اين چه حسني داره
    1- اولا خودش مي تونه يك بك لينك براي سايت شما باشه
    2- قالب شما با نام شما فروش و قيمت و پشتيباني دست خود شماست
    3- هدف مجتمع سازي هست كه خود اين مجتمع سازي مي تونه فروش بيشتري براي شخص داشته باشد
    4- شما مي توانيد تبليغات خود را در صفحه محصول خود نماييد
    5 - اول پول به شما داده خواهد بعد قالب از شما دريافت مي گردد و به مشتري داده مي شود
    6- خود حكم يك سنديكا دارد و بر خلاف هميشه بين طراحان وردپرس دوستي و مودت بوجود خواهد آمد.
    7- دست كلاهبرداران با طرح ضعيفشون بسته مي شه
    عزيزان سايت آماده هست و من دو محصول الكي براي تست زدم
    با استاندارد هاي جهاني هم سايت را بهينه كرده ام
    اين آدرس سايت لطفا هر كس موافق هست اعلام كنه تا شروع كنيم و نظر خودتون را اعمال نماييد
    فروش انواع قالب هاي وردپرس فارسي

2. تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید it87 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    61 پست

پیش فرض پاسخ : وردپرسي ها سريع بيان تو

طرح خیلی خوبیه
    امیدوارم موفق باشید

5. تعداد تشکر ها ازit87 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

7. تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

سلام آره به نظر من هم خوبه خسته شدیم از بست تو نت دنبال یک فروشگاه قالب برای سایت های خود گشتیم این طوری به نظرم خیلی خوبه چون من مشتری و یا طراح میدونه کجا میتونه چند تا قالب شیک پیدا کنه برای خرید البته یک فرصتی هم پیش میاد که وردپرس پیشرفت بیشتری کنه چون با این کار وردپرس کار ها با جدییت بیشتری به طراحی پرداخته و این باعث پیشرفت در وردپرس فارسی میشه که قالب هاش از یکنواختی هم دربیاد من تو نت زیاد گشتم ولی تا به حال فروشگاه و یا سایتی رو بر نخوردم که تا این حد به وردپرس اهمیت بده بر خلاف نظرات دیگران باید بگم وردپرس یک سیستم مدیریتی کاملا قوی هست که خوب تو ایران استفاده نشده با فارسی سازی قوی و ساخت قالب های ارزشمند تو این حوزه میتوان قدرت وردپرس رو به همه نشون داد خیلی جالبه بدونید امنیت بالا و همچنین امکانات زیاد با هزاران افزونه این امکان رو میده یک سایت در حد پرتال های خصوصی و حتی دربعضی موارد فراتر از آن رو داشته باشید تو ایران 90 درصد سایت های دانلود از وردپرس استفاده میکنند که فقط نیمی از امکانات وردپرس رو بر خوردار هستند و همه قالب ها تو یک سطح هست به خاطر نبود قالب مناسب به نظر من شما با این کار به طراحانی که شاید سایت ویا جایگاهی رو برای انتشار طرح های زیبای خود ندارند باز میکنید خیلی ها شاهد بودیم که طراح به خاطر نداشتن وقت برای تبلیغات کار خود را به بعضی از سایتها با قیمت نصف حتی کمتر داده و اخر کار با ارزش خود را به قیمت های دوبرابر تو سایت های همکاران به فروش گذاشته اند چه خوبه پس به جای اینکه حق طراح زیر این مشکلات له بشه با شرکت تو این طرح هم سود کنیم و هم اینکه طرح های خودمان رو به اسم خودمان بفروشیم تا دیگران سو استفاده نبرن من عزیز موافقم کاشکی اتحاد بیشتری بین وردپرس کار ها دربیاد که با عث پیشرفت زودتر همه سایت ها تو این سیستم مدیریتی ایجاد بشه به نظر من حتی خوبه اعلام کنید طراحان گرافیستی هم چون من که دانش برنامه نویسی قوی ندارند با ارسال یک شات از کار خود برای شما اون ها هم شرکت کنند حالا باز خودتان بهتر میدونید این طوری شما برنامه نویسی کنید و اونها طراحی های خودشان رو به فروش برسانند واقعا بعضی از طرح های ما که شاید چند روز وقت بگذاریم رو بعضی ها به قول معروف کیلویی میخرن اگه در این مورد هم کاری بکنید با عث افتخار برای دوستان گرافیست هم میشوید با تشکر از شما

9. تعداد تشکر ها ازamirbolouki به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    12 پست

واقعا این سایت خودش یک الگو زیبا برای وردپرس هست با اینکه برنامه نویسی خوب بلد نیستم ولی تو سایت هایی که تا به حال دیدم خلاقیتی که تو منو ها و کد ها دیدم بی شک یقین دارم شما یکی از استاد های وردپرس هستید من خیلی ورد پرس دوست دارم ولی بیشتر سایت ها اموزش های نصفه و نیمه دارند میخواستم بدونم شما جایی هم سراغ دارید تو نت که بتونم سوالات خودم هم اونجا بپرسم یا خودتان سایتی انجمن رو پیشنهاد می دهید که بتونیم اونجا هم استفاده ببریم از تجربیات دیگران و شما
    در ضمن به نظرم قالب فروشگاهی شما تکه چون بر خلاف سایت های دیگه که با کلی تبلیغات دنبال مشتری هستن فکر نمی کنن که با سرعت پایین تو ایران نمیشه سایت ها رو زود باز کرد الان من خیلی راحت سایت فروشگاه شما رو باز کردم با اینکه گرافیک بالایی داره موندم چطوری به این راحتی حتی با اون منو ها بازی کرد

11. تعداد تشکر ها از amirbolouki به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

شما لطف داريد
    من در حد اين تمجيد نيستم
    انجمن راهنمای وردپرس فارسی

13. تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

کار خوبی رو شروع کردید .
    باید بگم این کاررو بنده در نظر داشتم در حدود چهار پنج ماه پیش عملی کنم .
    تاپیکی هم برای راه اندازی این ورک شاپ همگانی در انجمن forum.wp-parsi.com منتشر کردم.
    قرار بود سیستم پیشنهادیه من کاملاً مثل تم فارست باشه و حتی بهتر که خود طراحان پشتیبانی محصولات رو برعده بگیرن و همچنین خودشون از تعداد فروشها بصورت آنی و آنلاین مطلع باشن .
    سیستم هم بصورت خودکار با پرداخت آنلاین محصولات رو به مشتری برسونه بصورت آنی .
    مشتری هم برای پشتیبانی تیکتی که ارسال میکنه در پنل خود طراح باشه .
    هر ساله و هر ماهه به بهانه های مختلف افزایش موجودی هایی بعنوان جایزه به کاربران اعطا بشه و خلاصه خیلی ایده خوبی بود .
    اما متاسفانه اون طور که باید و شاید همکاری نکردن . و حاصل چنین شد که همین سیستم رو دو ماهه خودم پیاده کردم (فقط واسه دل خودم) منتها بصورت تک مدیریتی اداره میشه

این ایده خوبیه اما استقبال نمیشه دلیل هم خیلی ساده است الان فارسی سازی یه قالب کم هزینه تره واسه مشتری و راحتتر واسه بعضی طراحها .
    من شرایط سفت و سختی برای کار گذاشته بودم ، طرح ارسالی طراحهها باید با تائید بنده توی سایت قرار میگرفت .
    کد نویسیشون رو خودم باید تائید میکردم ، سطح کار بالا بود و گنجایش کم .
    لذا تا حدودی پروژه شکست خورد برای من .
    فلهذا اکنون در همین ورک شاپ ، به تنهایی مشغول کار هستم و هدفم رو 180 درجه نسبت به وردپرس تغییر دادم و روی اسکریپت های اختصاصی کار میکنم .

اما یک توصیه به شما برادر عزیز .
    ما ایرانی ها هیچ وقت نمیتونم هم کیفیت و هم کمیت رو با هم در حد خوب داشته باشیم .
    اساس کار رو از همین اول مشخص کنید ، اگر میخواهید یک آرشیو کامل از پوسته های وردپرس داشته باشید ، کارهای ترجمه رو هم قبول کنید ، البته نه هر کاری رو و قیمت رو هم پائین نگه دارید .
    اگرم به کیفیت میخواهید بها بدید باید نهایتاً با 10 نفر کار کنید چون مدیریت بیشتر افراد ، زمانبر هست .

موفق باشید .

15. تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

دستتون درد نكنه
    ولي من مديريت نمي خوام كنم
    هر كس خودش مسئول قالب خودشه
    هر كس بايد خودش جوابگوي مشتري خودش باشه
    ببينيد اين طرح مي تونه براي يك ماه بعد بچه ها سود داشته باشه

17. تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید

19. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    296
    تشکر تشکر شده 
    1,265
    تشکر شده در
    861 پست

من گفتم ديگران شركت كنند و يقين دارم كه بهترين خواهد شد

21. تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)